• Analýza nutričního stavu

• Vyšetření moči

Miluška Ryjáčková
PMR Medikon s.r.o.

Na Dlouhém lánu, 563/11, Praha 6, Praha 160 00

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

Petra Fronková

K paní doktorce Ryjáčkové chodí obě moje děti a za ty roky jsme s ní byli vždycky moc spokojení. Je pečlivá, rozumná a hlavně jí opravdu věřím. Když je nějaký problém, vždycky se snaží zjistit, co se děje, nic zbytečně nepodceňuje a zároveň člověka zbytečně nestraší.

Moc oceňuju i její komunikaci – když člověk něco potřebuje probrat nebo si není jistý, dá se jí napsat a většinou přijde rychlá a konkrétní odpověď. A i když už jsou děti větší, pořád má k nim moc fajn a respektující přístup.

Za těch mnoho let jsme nikdy neměli důvod hledat jiného lékaře a jsem ráda, že jsou obě děti právě u ní. Paní doktorku můžu opravdu jen doporučit.

Petra Fischerová

V péči paní doktorky jsme měli tři děti, nestarší dcera je již zletilá. Paní doktorka je velmi erudovaná, pečlivá, má široký záběr, zajímá se také o novinky v oboru. V osobním kontaktu k nám byla vždy velmi vstřícná, ochotná. Obzvláště hezky komunikuje s dětmi, mají ji rády. Líbí se nám také čistá a dobře vybavená ordinace. Děkujeme za dosavadní péči:-) a doporučujeme všem, kteří hledají profesionálního pediatra.

P. K.

Paní doktorka je opravdový odborník. Rychlé objednací termíny i komunikace. Všem vřele doporučuji.

K.J.

Paní doktorka je odbornice na svém místě. Mám u ní všechny své 3 děti a mají skvělou péči, neměnila bych. Vždy pečlivě dovyšetří, nic nezanedbá, ordinace je útulná a čistá. Paní doktorka je moc milá a bere nás na čas, tedy zbytečně nečekáme v čekárně.
    Poradí v akutním případě i mimo ordinační dobu a objednání je velice rychlé. Na první návštěvu po porodu za mnou dokonce přijela domů, což bylo velice milé a za veškerou péči moc děkuji.

• G

Gabriela K

Takhle má vypadat doktor v 21 století, emailová komunikace rychlá, objednávání na minuty, oddělování pacientů a vstřícnost.
    Za nás velká spokojenost, neměnila bych!

Lenka P.

K paní doktorce Ryjáčkové docházím již s druhým dítětem. Je svědomitá a pečlivá, mohu jí jen doporučit! Ochota a komunikace je skvělá. Na emaily odpovídá i mimo svou pracovní dobu a v akutních případech reaguje kdykoliv. Děti jí mají rády, chová se k nim empaticky. Také bych chtěla pochválit moderní a prijemnou ordinaci.

Jana P.

K paní doktorce docházím se svými třemi dětmi a naprostá spokojenost. Vždy pečlivě vyšetří,nic nezanedbá nebo případně doporučí na koho se obrátit. Reaguje velmi rychle i na email,telefon. I ve vážnějších případech se nám věnovala s maximální péčí a i sama volala, jak se naše dítě cíti. Mohu s ní konzultovat vše i po telefonu a bez jakýkýchkoliv problémů nebo nálad, i když má třeba i své starosti. Doporučila jsem tuto lékařku i své kamarádce se třemi dětmi a je také spokojená. Za nás 5*

• O

OlgaU

S paní doktorkou Ryjačkovou jsme spokojeni, hlavně syn. Velice oceňuji skvělou a rychlou komunikaci, vždy dostanu odpověď a radu. Synovi bylo špatně, v pondělí v poledne volala jsem paní doktorce a v úterý ráno už jsme byli v ordinaci. Byla jsem hodně nervózní protože v sobotu má odjeť na tábor a je mu špatně. Paní doktorka byla pečlivá, poslala i na další vyšetření, a pak podle výsledků uklidnila mě. Odcházeli jsme spokojené. Páni doktorku Ryjačkovu doporučuji.

• PMR Medikon s.r.o. • diagnostické vyšetření  •

• H

HK

Paní doktorku mohu jen doporučit. S dcerou k ní chodím již dva roky a od začátky byla velmi milá a empatická. Komunikace po emailech super, rychlé reakce. Např. večer jsem napsala email, ráno odpověď, v 9:30 v ordinaci. Hezké prostředí příjemným plusem, přístup k díděti super. Nemám co vytknout.

• PMR Medikon s.r.o. • pediatrická konzultace  •

Paní doktorka nikdy v péči o mé dítě nic nezanedbala, na e-maily reagovala neuvěřitelně rychle a nikdy jsme dlouho nečekali v čekárně. Chodili jsme tam ale jen, pokud to bylo nezbytně nutné, protože každá návštěva byla stresující, připadalo mi, že paní doktorku zdržujeme - často slovně naznačovala, že v čekárně čekají další pacienti, pokud dítě okamžitě nespolupracovalo. Často před námi pomlouvala jiné pacienty, což mi bylo nepříjemné a celkově mě její komunikace vždy stresovala, uváděla do rozpaků a znejišťovala. Je to osobní pocit, někomu tento přístup může vyhovovat, ale já paní doktorku Ryjáčkovou doporučit nemůžu a mrzí mě, že jsem jejímu chování vystavovala moje dítě, zvlášť když mám teď porovnání s jinými doktory.

• PMR Medikon s.r.o. • preventivní prohlídky  •