• Analýza nutričního stavu

• Vyšetření moči

Miluška Ryjáčková
PMR Medikon s.r.o.

Na Dlouhém lánu, 563/11, Praha 6, Praha 160 00

Paní doktorka je opravdový odborník. Rychlé objednací termíny i komunikace. Všem vřele doporučuji.

• PMR Medikon s.r.o. Jiný  •

Paní doktorka je odbornice na svém místě. Mám u ní všechny své 3 děti a mají skvělou péči, neměnila bych. Vždy pečlivě dovyšetří, nic nezanedbá, ordinace je útulná a čistá. Paní doktorka je moc milá a bere nás na čas, tedy zbytečně nečekáme v čekárně.
    Poradí v akutním případě i mimo ordinační dobu a objednání je velice rychlé. Na první návštěvu po porodu za mnou dokonce přijela domů, což bylo velice milé a za veškerou péči moc děkuji.

• G

Takhle má vypadat doktor v 21 století, emailová komunikace rychlá, objednávání na minuty, oddělování pacientů a vstřícnost.
    Za nás velká spokojenost, neměnila bych!

• PMR Medikon s.r.o. pediatrická konzultace  •

K paní doktorce Ryjáčkové docházím již s druhým dítětem. Je svědomitá a pečlivá, mohu jí jen doporučit! Ochota a komunikace je skvělá. Na emaily odpovídá i mimo svou pracovní dobu a v akutních případech reaguje kdykoliv. Děti jí mají rády, chová se k nim empaticky. Také bych chtěla pochválit moderní a prijemnou ordinaci.

• PMR Medikon s.r.o. pediatrická konzultace  •

K paní doktorce docházím se svými třemi dětmi a naprostá spokojenost. Vždy pečlivě vyšetří,nic nezanedbá nebo případně doporučí na koho se obrátit. Reaguje velmi rychle i na email,telefon. I ve vážnějších případech se nám věnovala s maximální péčí a i sama volala, jak se naše dítě cíti. Mohu s ní konzultovat vše i po telefonu a bez jakýkýchkoliv problémů nebo nálad, i když má třeba i své starosti. Doporučila jsem tuto lékařku i své kamarádce se třemi dětmi a je také spokojená. Za nás 5*

• O

S paní doktorkou Ryjačkovou jsme spokojeni, hlavně syn. Velice oceňuji skvělou a rychlou komunikaci, vždy dostanu odpověď a radu. Synovi bylo špatně, v pondělí v poledne volala jsem paní doktorce a v úterý ráno už jsme byli v ordinaci. Byla jsem hodně nervózní protože v sobotu má odjeť na tábor a je mu špatně. Paní doktorka byla pečlivá, poslala i na další vyšetření, a pak podle výsledků uklidnila mě. Odcházeli jsme spokojené. Páni doktorku Ryjačkovu doporučuji.

• PMR Medikon s.r.o. diagnostické vyšetření  •

• H

Paní doktorku mohu jen doporučit. S dcerou k ní chodím již dva roky a od začátky byla velmi milá a empatická. Komunikace po emailech super, rychlé reakce. Např. večer jsem napsala email, ráno odpověď, v 9:30 v ordinaci. Hezké prostředí příjemným plusem, přístup k díděti super. Nemám co vytknout.

• PMR Medikon s.r.o. pediatrická konzultace  •

• Paní doktorka nikdy v péči o mé dítě nic nezanedbala, na e-maily reagovala neuvěřitelně rychle a nikdy jsme dlouho nečekali v čekárně. Chodili jsme tam ale jen, pokud to bylo nezbytně nutné, protože každá návštěva byla stresující, připadalo mi, že paní doktorku zdržujeme - často slovně naznačovala, že v čekárně čekají další pacienti, pokud dítě okamžitě nespolupracovalo. Často před námi pomlouvala jiné pacienty, což mi bylo nepříjemné a celkově mě její komunikace vždy stresovala, uváděla do rozpaků a znejišťovala. Je to osobní pocit, někomu tento přístup může vyhovovat, ale já paní doktorku Ryjáčkovou doporučit nemůžu a mrzí mě, že jsem jejímu chování vystavovala moje dítě, zvlášť když mám teď porovnání s jinými doktory.

• PMR Medikon s.r.o. preventivní prohlídky  •

• V

Paní doktorka Ryjáčková je naprosto skvělá doktorka. K naší dcerce se chová vždy empaticky a s něhou. Vždy se snaží pomoci a na maily reaguje velice rychle. Nikdy se nám nestalo, že by nás odbyla, nebo spěchala. Vždy naše dcera dostala plnou péči a nám rodičům se paní doktorka také vždy věnuje. Vše nám vysvětlí a pomůže. Paní doktorku bychom rozhodně neměnili! Zkušeně dokáže rozlišit, jestli se jedná o akutní věc, která nesnese odkladu. Konkrétní případ? Paní doktorce jsme psali mail ve 21:01. Již ve 21:06 jsme měli odpověď a v 8:30 ráno jsme již byli v ordinaci - což je v dnešní době neuvěřitelné! Moc se mi líbí, že v čekárně nikdy nečekáme nepřiměřeně dlouhou dobu, což se ze zkušenosti z jiných zařízení říct nedá. My jsme s paní doktorkou naprosto spokojeni a neměnili bychom!!!

• PMR Medikon s.r.o. preventivní prohlídky  •

• V

Rádi bychom touto cestou vyjádřili naši spokojenost a poděkování paní doktorce Ryjáčkové za skvělou péči, kterou dlouhodobě poskytuje našim třem dětem. Její profesionální a milý přístup, trpělivost a laskavé chování k dětem i rodičům jsou opravdu výjimečné. Kdykoli se na paní doktorku můžeme s důvěrou obrátit – ať už jde o běžnou kontrolu nebo zdravotní potíže. Vždy se snaží najít to nejlepší řešení a dává nám dostatek prostoru na dotazy i vysvětlení. Děti se do ordinace nebojí chodit, což je pro nás jako rodiče velmi důležité.
    Zvlášť oceňujeme ochotu a pečlivost při vyšetření, rychlou diagnostiku a důslednost v péči, díky čemuž víme, že jsou naše děti v těch nejlepších rukou a že paní doktorce na zdraví našich dětí opravdu záleží a nikdy nic nepodcení.
    Velké díky patří také sestřičce, která je vždy usměvavá, ochotná a skvěle to s dětmi umí.

• PMR Medikon s.r.o. základní vyšetření  •