Jiří Kopic
Nemocnice Na Bulovce

Budínova 2, Praha 180 81

• A

Ani po 1,5h cekani v Poliklinice Mazursjy jsem se na vysetreni do ordinace nedostala! Zrejme obycejny zlomeny malicek, pro tohoto doktora neni zajimavy. Jak tady ctu v recenzich. Necha Vas schvalne,, vyhnit,, v cekarne a vezme 10 lidi po Vas. Po upozorneni, jeste odsekne, ze to bere za sebou.... Takze sem, ani omylem!

• V

Před 8 dny jsem navštívila Mudr. Kopice na poliklinice Mazurská, kvůli problémům s malíčkem na noze. Malík byl pravděpodobně vykloubený, nebo zlomený. Měla jsem ho vybočený do pravého úhlu, manžel mi ho doma hned vrátil na původní místo a stáhl náplastí. Po RTG mi pan doktor sdělil, že malík není zlomený. Přesto, že noha byla silně promodralá, neschopenku mi odmítl napsat, prý stačí Ibalgin. V zaměstnání pracuji fyzicky a denně nachodím velké množství kroků. Nakonec mi neschopenku vystavil můj praktický lékař a velice se podivoval nad postupem Mudr Kopice.

• V

Pan doktor je velmi vstřícný a výborný diagnostik.
    S každým popovídá a pomůže.

• jiné místo Jiný  •

Dnes jsem navštívil chirurgickou ambulanci v poliklinice Mazurská kde pan doktor má soukromou ordinaci. A jsem po návštěvě naprosto zděšen z chování pana doktora. Byl jsem tam kvůli zlomenině malíčku na noze a zvrtnutému kotníku na druhé noze. Pan doktor arogantní mi sdělil,že podle aRTG nic zlomeného nemám!!!!! A takové zranění ON neschopenku nedává stačí Brufen a do práce!!! To že pracuji jako dělník ve skladu a nemohu obout pr. obuv ho nezajímá. A poslal mě za svou pr. Lékařkou ať to se mnou řeší. Neuvěřitelné chování nedoporučuji.

• V

Pan doktor se mi dva dny po ošetření dokonce sám ozval telefonicky, jak mi je a jak se mi problém s nohou lepší - následně mi nabízel další pomoc. Klobouk dolů, tohle se často nestává:) Je vidět, že ve zdravotnictví ještě pracují i správní lidé

• jiné místo Jiný  •

Velký odborník. S bolestí prstů po shlédnutí rtg řekl že tam nic není a mám si vzít ###. Střešovická nemocnice na rtg našla úlomek kosti který způsoboval bolesti.

• D

Pan doktor byl ochotný - když viděl, že je to potřeba - bez odkladu mi pomohl od problému, ačkoliv jsem měla termín zákroku plánovaný až na další týden.Spokojenost.

• E

Pan doktor má velké zkušenosti, našel vhodnou formu léčby starší zlomeniny. Dokonce mně telefonoval, kde jsem se zdržela při nedodržení data kontroly. Spokojenost, vstřícnost, lidskost.

• jiné místo Jiný  •

Sestřička extrémně nepříjemná, pohádala se s několika pacienty během čekání (!), kroutila očima atd. Doktor neempatický. Nulové sociální dovednosti.

• jiné místo Jiný  •

100% spokojenost. Sprna diagnoza, vysvetleni problematiky detailne, konzultace dalsiho postupu. Nakonec i telefonat pro zpetnou vazbu, potesilo!

• Nemocnice Na Bulovce Jiný  •