Igor Havlín
Medicon a.s., Poliklinika Zelený pruh

Roškotova 1717/2, Praha 140 44

• Svojí pečlivostí mě alespoň na chvíli přiměl zabývat se více vlastním zdravím:o). Díky jeho vlídnosti ráda doporučím.

• Milý a sympatický lékař který vždy správně poradí

• Na pana doktora budu pět jen samou chválu.Sice za ním jezdím s dcerou až z Vysočiny,ale stojí nám to za to.Dceři operoval prso,měla tam nezhoubný nádorek,toho strachu co jsem zažila,ale pan doktor mi to všechno tak srozumitelně a hlavně lidsky vysvětlil,že jsem ani už pak neuvažovala,že by to mohlo být něco zlého.Dojíždíme za ním již 4 roky a fakt super.Já i dcera,a to je hlavní,jsme s Mudr.Havlínem i sestřičkou velice spokojené.

• Všem doporučuji.Po chirurgickém zákroku není ani stopy!Je perfektní chirurg a sympatický člověk!

• S panem doktorem jsem moc spokojená!!!po chirurgickém zákroku nemám ani stopy!Je moc pečlivý a simpatický!

• Pan doktor má takový malý "zákrokový sálek", milou sestřičku a smysl pro humor. Ďábelský smích nepozorován, jenom si pobrukuje se skalpelem v ruce.

Takže jak krájení nehtu, tak i plastika nehtového lůžka super zážitek a chvíle zábavy a pochopení. Doporučuji. :-)

• Velká chvála na pana doktora i sestru. U nich to opravdu vypadá tak, jak by mělo! Naprosto lidský přístup! Pan doktor se k vám rozhodně nechová jako ke kusu, ale zajímá ho váš problém a chce pomoci. Byla jsem u něj na operaci a zákrok provedl dobře. Pomohl. Operace jsem se opravdu moc bála, ale pan doktor i sestra byli při operaci tak úžasní.. zpívali, slovně podpořili. MOHU JEN DOPORUČIT!

• Velmi pečlivý a klidný lékař, který vysvětlý přesně a srozumitelně problém a zbůsob jeho léčby.

• Výborný lékař i sestřička. Vždy milý, usměvavý. Mému synovi pomohl, jelikož měl problém se zarůstajícími nehty, trpěl několik let. Zkoušeli jsme všechno možné, bez úspěchu. Pan doktor mu udělal plastiku a je po problémech. Všem doporučuji.

• Velmi dobrý chirurg.Vždy příjemný.