Klánovická 487, Praha 19800
Daniela
Velmi kvalitní doktor po všech stránkách jak pracovní, tak osobní přístup k pacientovi. K panu doktorovi chodím již několik let a i má rodina. Již po druhé kontrole si pamatoval mé jméno !!! Je velmi pečlivý, dopředu pacientovi řekne navrhovaný postup a cenu za výkon. Při samotném zákroku vás informuje, jak dlouho ještě bude probíhat. Při akutní bolesti mi vždy našel se sestřičkou nějaké místo pro návštěvu i když vím, že o pacienty nouzi nemá. Doktor se sestřičkou se vzájemně doplňují. Sestřička je velmi příjemná.
martina henzlová
myslím, že je to výborný lékař. osobně se vždycky bojím, ale když pan doktor řekne, že to bolet nebude tak nebolí:-) v opačném případě volím injekci:-)neb by to se mnou nevydržel. ...vždy jsem měla pocit kvalitního a odborného vyšetření. spoléhám se naprosto na jeho názor. sestřička je taky úplně v pohodě.nezbývá než doporučit:-))
K panu doktorovi Rakovi chodím od začátku jeho praxe a musím říci, že jsem maximálně spokojena a to jak s péčí, tak i s osobním přístupem.
S panem doktorem jsme spokojeni. Mohu ho doporučit. V ordinaci je přátelská atmosféra, což také má při ošetření své velké plus. Pan doktor je ohleduplný. Před velkým zákrokem nemá problém poslat pacienta ke specialistovi a požádat ho o jeho vyjádření. S pacientem probere vše, co se týká ošetření a vybere nejlepší možnost.
Nejlepší stomatolog.
:-)
Ondřej Melicher• • •
Pan doktor Rak je velmi milý a vstřícný. Dělá vše pro to, aby zabránil bolesti, když to jde a pacient se bojí. Navíc se vždy snaží najít finančně přijatelné řešení. Sestra je též velmi příjemná. K dobré atmosféře občas přispěje i jejich vzájemné špičkování. :-)
Pan doktor mi přijde pečlivý, nikdy nic nepokazil a zdá se, že zatím ani nepodcenil. Sestra jakbysmet. Opravdu sympatický tým - akorát mi nechtějí dávat obrázky, za to, že jsem byl hodný - pravda, je mi 27, ale to na věci nic nemení! :-D
Pan doktor je vždy moc milý, ochotný. Při svojí práci je vždy pečlivý a opatrný. Sestřička je také moc hodná.
Petra
Považuji pana doktora Raka za velice pečlivého a šikovného stomatologa. Chodí k němu celá naše rodina, tj. čtyři osoby, a jsme s ním vždy velice spokojeni.
Doktor Rak je velmi dobrý, ochotný, chodí k němu i dcera a mohu doporučit i jako dětského stomatologa. Se zákroky jsme byla vždy nadmíru spokojená, pan doktor je velmi zručný a pečlivý. Jednou jsem mu dokonce usnula na křesle a to je podle mne nejlepší vizitka...