Vítězné náměstí 10/829, Praha 16000
K.P.
Úžasný lékař, klidný, empatický, profesionální a velmi příjemná sestřička.
DB
Pan doktor Michálek je naprosto úžasný, klidný, vše probere a problém i bolest vyřeší. Pana doktora doporučuji vřele. Měla jsem štěstí, že jsem na pana doktora dostala od mé zubní lékařky kontakt.
I
Ing Jabed Mahmud
Best human being I have ever seen in my life.nice,polite and kind.
M.D.
Pan doktor Michálek je stomatolog s velkým S. Podrobil jsem se extrakci neprořezaného moudrého zubu v dásni. U pana doktora proběhlo vše bezbolestně, svižně, panovala příjemná atmosféra a byl jsem o všem informován. Společně s milou sestřičkou tvoří skvělý tým. Smekám za tento stále vzácnější přístup a ještě jednou oběma velmi děkuji. Kdyby šlo udělit 10 hvězdiček, udělím 10.
Alice Bukovská
Pan doktor Michálek je naprostý profesionál. Velmi empatický, milý a opravdu moc šikovný. Dceři vytrhnul dvě čtyřky naprosto bez bolesti. Nepotřebovala žádné prášky na bolest. Naprosto šetrné a odborné vytrhnutí. Jsme moc spokojeni. Sestřička velmi milá. Mnohokrát děkujeme!
Veronika Bílková
V průběhu let mi pan doktor postupně vytrhnul 4 osmičky.Nikdy a nikde jsem se nesetkala s tak empatickým a trpělivým přístupem lékaře.Před zákrokem si povídá,rozdýchá s vámi stres.Jeho podporující přístup je neuvěřitelný.Moc mu touto cestou děkuji za dnešní výkon a doporučuji všemi deseti!
Honza Honek
Dnes extrakce celkem 3 osmiček - všechny vyrostlé, takže bez řezání, ale...I tak si asi dovedete představit, že nic na co by se člověk vysloveně těšil. Pan doktor opravdu špička! Zákrok samotný za minutu...Všechny 3 venku...Bolest minimální, nekomfort zapříčiněný mnou ale maximální :-/ Nervy, strach a zapření se dělají divy - stačí se víc uvolnit - pan doktor společně s Vámi rozdýchá, uklidní a pak na 3 zátahy vyndá zub. Opravdu MACHR a smekám klobouk!
Monika J.
Pana doktora moc doporučuji, je milý a empatický k dětem. Před úkonem vše vysvětlí. U samotného zákroku 7 leté dcery jsem neměla možnost být, sestra mě vyhodila z ordinace, ačkoliv jsem seděla v rohu u dveří a ničemu jsem nepřekážela ani na výkon neviděla, ale vyříznutí nadpočetného zubu u dcery netrvalo dlouho. Zub byl obrovský, ale celý, hodnotím pozitivně, že ho dceři nerýpal z kosti po částech. Pana doktora moc doporučuji.
M. Lexová
Přečetla jsem si na pana doktora Michálka tolik krásných recenzí, že jsem se na trhání osmičky začala vlastně těšit. A musím potvrdit, že to byla absolutně pohodová, skvělá a příjemná návštěva. Nulová bolest, neuvěřitelně přátelský přístup, všechno do detailu vysvětleno, vyndání osmičky zabralo doslova pár vteřin. Jednička v oboru, doporučuju 10/10.
N
N.E.
Pana doktora doporučuji všemi deseti. Trpím panickou poruchou a trhání osmiček pro mě byla noční můra. Pan doktor je velice empatický, má smysl pro humor, vysvětlí, pomůže, pochválí. Docela mě mrzí, že moje dnešní návštěva u něj byla poslední. I sestřička je velmi milá a empatická. Pan doktor je jeden z mála lékařů, kteří se k pacientům chovají jako k lidem. Je to anděl :)