Ambulantní chirurgická léčba – léčba chirurgických onemocnění, indikované kožní excize (odstraňování kožních pigmentových znamének, kožních nádorů, bradavic a dalších kožních projevů a podkožních útvarů)

Anoskopie

Barronova ligatura +7 Více

O mně

MUDr. Pavel Mašek je zkušený chirurg, absolvent Fakulty všeobecného lékařství University Karlovy v Praze.
1979 - promoce s vyznamenáním na Fak...

Specializace

• chirurgie

Umístění: Palas Athéna s.r.o. - Klinika jednodenní chirurgie Jiný

Drobný chirurgický zákrok - pigmentové znaménko. Oceňuji slušný přístup, vysvětlení, pečlivost. Pana doktrora mohu jen doporučit.

Umístění: Palas Athéna s.r.o. - Klinika jednodenní chirurgie úrazová chirurgie

Pan doktor Mašek je možná dobrý proktolog ale z mé zkušenosti není dobrý chirurg na klouby. Po zranění kolene jsem v ordinaci byla včetně svlečení, vyšetření a oblečení asi pět minut s konstatováním, že na kosti nic není a odeslána na ortopedii (za 30 dní). Musela jsem navštívit jiné zdravotnické zařízení, kde zjistili vážné poškození kolene a zajistili operaci.

Umístění: Palas Athéna s.r.o. - Klinika jednodenní chirurgie Léčba fissur-prasklin konečníku konzervativní a dle potřeby operační

Pan doktor je velmi milý. Vysvětluje každý krok nepříjemného vyšetření předem. Problém byl diagnostikován a byla jsem poslána do nemocnice, kde čekám na podrobnější vyšetření a případný chirurgický zákrok, který na klinice pana Maška nedělají.

Umístění: Palas Athéna s.r.o. - Klinika jednodenní chirurgie Jiný

Návštěvu proktologie asi nikdo, vzhledem k k nutnému způsobu vyšetření, dobrovolně nevyhledává. Mé značné obavy ale skvělý, empatický, milý pan doktor Mašek velmi rychle rozptýlil. Odešla jsem neponížená a velmi spokojená s navrženou léčbou. Spolu s milou sestřičkou tvoří úžasný tým. Vřele doporučuji.

Z
Umístění: Palas Athéna s.r.o. - Klinika jednodenní chirurgie Jiný

Lékař s dlouholetou praxí, velice svědomitý a vstřícný. Vyšetření jsem dlouho odkládala, ale u pana doktora vše na jedničku.

Umístění: Palas Athéna s.r.o. - Klinika jednodenní chirurgie Jiný

Nejlepší proktolog v Praze a velmi empatický a zkušený lékař. Pana doktora Maška můžu jen doporučit.

Ověřený profil
Umístění: Palas Athéna s.r.o. - Klinika jednodenní chirurgie odstranění hemoroidů

K panu Maškovi jsem šla s akutním problémem a už při mém popisu problému mi nabídl vyšetření ještě ten samý den. Napoprvé jsem byla velmi vyděšená, ale po příchodu do ordinace se hned vše změnilo - popsala jsem panu doktorovi můj problém, ten mi vysvětlil o co jde a jaký bude postup zákroku. Při samotném průběhu mě na jednotlivé kroky připravoval a než jsem se nadála, bylo vše hotové. Ihned poté jsem cítila neskutečnou úlevu a stačilo jen pár dní klidu, aby se vše krásně zahojilo.

Umístění: Palas Athéna s.r.o. - Klinika jednodenní chirurgie anoskopie

Pan doktor je velmi milý pán, empatický k pacientům. Vyšetření bylo provedeno velice citlivě. Pana doktora mohu vřele doporučit.

Ověřený profil
Umístění: Palas Athéna s.r.o. - Klinika jednodenní chirurgie chirurgie jednoho dne

Pan doktor je opravdu odborník a neuvěřitelný profesionál.
Z vyšetření jsem měla velké obavy, ale pan doktor mě uklidnil a vše proběhlo rychle a naprosto bez bolesti. Po celou dobu vyšetření každý krok komentoval. I sestřička byla velice příjemná. Určitě mohu pana doktora doporučit.

Y

Very good and calming approach even during sensitive check-up. The doctor explained in detail the origin of the problem and steps I need to take.

O mně

1979 - promoce s vyznamenáním na Fak...

Specializace

• chirurgie