- Hlavní Stránka
- Chirurgie
- Praha
- Palas Athéna S.r.o. - Klinika Jednodenní Chirurgie
O nás
Na naší klinice jsou vám k dispozici vysoce zkušení lékaři z oboru chirurgie, ortopedie, radiodiagnostiky a také rehabilitační lékařky. Každý člověk je jedinečná osobnost a právě tak je k němu přistupováno. Lidský přístup a pochopení je jednou z našich největších priorit.
O nás
- Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Názory o lékařích (136)
Gabriela
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Paní doktorka je velký profík. Operace kýly byla v pořádku, dokonce mě vyhověla s brzkým termínem, protože to bolelo. Měla jsem pak asi natažené třísla a zvětšené uzliny na té druhé straně jak byla přetěžovaná před operací a pak i po. Paní doktorka mě znovu poslala na sono, vyhověli mi s termínem, protože mě za chvíli čekal jiný chirurgický zákrok. Už nikdy kýlu nechci mít, ale určitě bych zase volila paní doktorku.
Pavel
Návštěva ověřená
Vše bylo naprosto perfektní, mohu jen doporučit. Operace kýly.
PP
Návštěva ověřená
Sla jsem k pani doktorce navzdory recenzim.. bohuzel. Pani doktorka vypada na to, ze by uvitala nejakou zmenu/pauzu. Ma to tam jak na bezicim pase, je jak stroj bez emoci, grimas..cokoliv co cloveka dela clovekem. Cekani je min.pulhodiny ikdyz je clovek objednany. A nikdo Vam to nerekne, tak nepocitejte, ze pujdete brzo treba zpatky do prace. A to cekani je kvuli navsteve asi na 2 minuty. Vlastne jsem zjistila, ze to bylo jen kvuli zadance na sono a pak vysledek. Absolutne skoupa na slovo, nic nevysvetli. Zpravu od ni jsem nedostala, pouze ze sona a to mi zminovala neco o operacich zlucniku i diastazy, kyly, vkladani sitky. Ale ani nevim, zda je nutna/doporucena..atd. Vysledek budu muset prokonzultovat jeste jinde..
Sono fajn, ale celkove je to vychvalovane zarizeni plne failu... Za ostatni lidi doufam, ze ne u operaci.
K.K.
Návštěva ověřená
Pan doktor Mašek i sestřička jsou velmi milí a jejich lidský přístup k pacientovi jsem hodně ocenila. Každý úkon mi pan doktor předem klidně vysvětlil, nikam nespěchal, nedával najevo že nemá na starost jenom mě, což je v dnešní době vzácnost. Vyplatí se číst recenze pacientů než se objednáte. Ještě jednou moc děkuji....
Jana Červená
Návštěva ověřená
Nevím, co se paní doktorce stalo, ale naprostá arogance a nezájem z ní jen čišely. Před lety jsem k ní chodila a byla vždy spokojená a s klidem bych ji doporučila, dnes tedy obrovské zklamání z jejího přístupu. K ní už nepůjdu. A divím se sestřičce, že to tam s ní vydrží.
Radomira
Návštěva ověřená
Vysetreni u pana Mudr. Maska neni zadna stresujici zalezitost, ackoliv se jedna o neprijemne zdravotni potize. Vse plne trpelive vysvetlil, vysetreni probehlo setrne, v klidu a bez bolesti. Doporucuji.
Petr
Návštěva ověřená
Šel jsem k paní doktorce kvůli odstranění lipomu na zádech. Když jsem přišel domů, zjistil jsem, že paní doktorka neodstranila lipom, nýbrž pihu na zádech (žádanka od praktické lékařky a zpráva z ultrazvuku, kde bylo uvedeno, že jde o lipom byly k dispozici). Komunikace byla strohá, byl cítit nezájem o pacienta.
Antonín Kopečný
Návštěva ověřená
18.4.2025 jsem byl operován ohledně brániční kýly je tomu rok zatím dobrý .Musím dávat pozor na to zvedání břemen. Akorát nepozoruji úbytek na váze. operaci provedl pan primář Winkler má zlatý ruce dobře ho to naučil pan doktor Drahoňovský. Jinak ve všem perfektní přístup. Přeji aby se Vám dále vše dobře dařilo. Antonín Kopečný
VP
Návštěva ověřená
Paní doktorku absolutně nedoporučuji! Přístup k pacientům hrozný bez správné komunikace, dlouhé čekací doba v prázdné ordinaci. Nezájem o stav pacienta!
Eva P.
Návštěva ověřená
Pan doktor je vstřícný k pacientovi, empatický.
Vše vysvětlí, s jeho prací a přístupem jsem byla velmi spokojena.
- DENTAMIN - soukromá zubní ordinace zdravotnická zařízení Praze
- Zubní lékařství zdravotnická zařízení Praze