R.M.A. CENTRUM s.r.o.

Antala Staška 1670/80, Praha 140 46

Poliklinika DAM s.r.o.

Stamicova 21/1968,, Praha 162 00

• R

Byl jsem u p.doktora na dvou kontrolních prohlídkách. /podzim 2016 a leden 2017/. Jsem rád , že zkouší, co by mi pomohlo. Psychologicky na mne působí dobře.

• Je to naprosto skvely odbornik,ktery ma zajem fundovane cloveku pomoci a ne si s nim povidat o nicem a proto u nekoho muze vzbudit dojem nezajmu.Ja osobne jsem mu vdecen za prodlouzeni zivota.
    vdecny pacient Mikulasek

• V květnu mě chytla ledvinová kolika, bolest, která se nedala vydržet a na starost mě dostal tenhle doktor. Poslal mě na vyšetření RTG, předepsal mi nějaké léky a poslal mě domů. Upřímně, měl jsem z toho dojem, že pan doktor něco zanedbal. Až když jsem byl na kontrole, tak mě ujišťoval, že další vyšetření není nutné, že kámen odejde z těla na 90% sám. Při představě, že mě znovu chytne ledvinová kolika se mi podlamovaly nohy, ale dnes musím konstatovat, že pan doktor měl pravdu. Kámen odešel z těla sám, jen za pomoci léků, které jsem měsíc užíval.

• Nejlepsi. Nenajdete lepsiho doktora!

• 100%

• S panem doktorem mám bohužel také špatné zkušenosti, je neustále zmatený, ačkoliv mám chronické záněty ledvin, nikdy se mě při půlroční kontrole nezeptá, zda nemám nějaké problémy. Udělá ultrazvuk a tím to končí. Ráda bych přestoupila k jinému lékaři v rámci nemocnice, ale bohužel mi na kartotéce sdělili, že to není možné..

• Sympatický, šel hned k věci, žádné otálení a okecávání se nekonalo. Takže nemám co vytknout.

• Pan doktor je výborný moc pomáhá otci s léčbou prostaty, pravda zbytečně nemluví ale za to jedná. Hodnotím i celou kliniku, přístup lékařů i sester je opravdu na jedničku. Otec nezažil jednu jedinou sestru nepříjemnou všechny ochotné. V porovnání s jinou nemocnicí v Pardubickém kraji se to nedá srovnávat. Takže Pan doktor Bernand je výborný doporučuji !!!!

• Pracovala jsem s ním v jiné nemocnici. Je to dobrý odborník, nechápu jak s ním někdo může mít špatnou zkušenost. Možná v dnešním arogantním světě nepůsobí dost dynamicky.

Ad Gold585: musim jen souhlasit! Dnes jsem se vratila od nej (jiz ponekolikate) a pripadam si vzdy jak v Jirikove videni. Misto toho, aby mi ihned udelal zakrok (kvuli kteremu me do nemocnice poslal muj urolog) se mi to snazi cim dal vic oddalovat - nebo nejlepe prehodit na nekoho jineho - v mem pripade gynekologa. Uz k nemu chodim bezvysledne tyden, procekam hodiny aby mi rekl, ze mam prijit jiny den a "uvidime". Jenze po zkusenostech s nim se ted fakt bojim :-( A ja blahova si zvolila jako nemocnici prave Urologickou kliniku, v domneni, ze to pro ne bude hracka, ze to tam musi byt prece samy odbornik.
    Pan doktor opravdu pusobi jako moula, sestry mu davaj peknou cocku.