MEDICON a.s. Poliklinika Budějovická
Vnitřní lékařství , Kardiologie , Chirurgie , Praktrické lékařství , Endokrinologie , Plicní lékařství , Alergologie , Neurologie , Gastroenterologie , Zubní lékařství , Diabetologia , Revmatologie , Ortopedie , Gynekologie , Dermatologie , Imunologie , Urologie , Otorinolaryngologie , Pediatrie , Proktologie , Ostatní , Diagnostika Více
Poliklinika Budějovická je nestátní zdravotnické zařízení společnosti MEDICON a.s Více
Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Jak to funguje?
Přesnost
Péče
Zařízení
Lucie H.
Děkuji paní doktorce Pavluchové za dlouhodobou profesionální péči. Jsem opravdu vděčná za hledání účinných možností, preventivní opatření, pečlivost a citlivý přístup. Ordinaci mohu jen doporučit.
MP
Byla laxní, neřešila problém jinak než krémem, skoro se na to ani nepodivala, a reagovala pouze na reakci mého chovaní, kdy mi bylo rečeno, že to nemám brát vážně a zastavit to nejde.
S.t
V zivote jsem se nesetkala s tak neprijemnou, arogantni a neschopnou lekarkou. Chova se k vam povysenecky a nadrazene. Neni schopna vam predepsat antibiotika ackoliv mate čepy v krku a vysoke CRP, v horeckach vas posle na ORL. Byla jsem u ni nekolikat v opravdu akutnim pripade a pokazde me odbyla. Horsi doktorku neznam!
Monika J.
Dne 30.11. 2022 jsem po telefonické domluvě navštívila pana doktora, který mě odmítl vyšetřit, přestože jsem měla žádanku STATIM, jak vyžadovali. V čekárně v té době nebyl další pacient. Do konce ordinační doby zbývalo několik hodin. Vyprovodil mě se slovy "Objeďte si jiné urology". Byla jsem nucena vyhledat pomoc v nemocnici, kde mi byla diagnostikována akutní cystitida. Celé vyšetření v nemocnici zabralo deset minut. Je smutné, když lékař odmítne vyšetřit pacienta s akutními potížemi, který si předem zavolá a splní všechny požadavky.
MR
V životě se mi nestalo, že bych se musela hodně držet, abych v polovině prohlídky neodešla z ordinace. Něco tak neuvěřitelně arogantního a nevychovaného jsem ještě nezažila. Paní doktorka se zřejmě zasekla v osmdesátých letech, kdy byla její kariéra na vrcholu. Nikdy více.
Paní doktorka je velmi nesympatický a arogantní člověk. Dává najevo, že jí pacient obtěžuje. S paní doktorkou jsem měla tu čest několikrát a vždy jsem se setkala pouze s neochotným chováním.
M.
Paní doktorka sesice tváří velmi nepřívětivě, nicméně tak se tváří zřejmě pořád. Nepřikládala bych tomu takový význam. Musím jí poděkovat zajejí vyšetření lymfedému a následně nasazenou péči. Ocenila bych třeba vysvětlení, co diagnóza znamená a jaká je predikce vývoje a léčby. Pokud se nezeptáte, nic se nedozvíte. Nadruhou stranu, pokud si načtete dopředu informace a zeptáte se na další konkrétní možnosti, paní doktorka Vám vše ochotně dovysvětlí.
F.L
Vzali me bez objednani i presto, ze neprijmaji nove pacienti. Pan doktor vse dobre vysvetlil. Libi se mi ze hned necpe do vseho kortikoidy jak vetsina jinych ortopedu. Choval se jako profesional.
Tereza Dvořáková
Pan doktor je velice nepříjemný.. absolutně nedoporučuji.. jeho vyšetření je velice hrubé a jeho chování ještě horší.. odcházím s traumatem už nikdy více
A.H.
S kladným hodnocením pacientů ve všem souhlasím. Je to v současné době pro mně nejlepší lékař! Navíc má ješte 2 dny v týdnu konzultační dobu pro paciety. Je moc hodný, slušný, pečlivý, příjemný, milý. Velmi dobrý odborník, který se věnuje pacientovi a snaží se mu pomoci! Svoji profesi lékaře vykonává se zájmem a má radost když k tomu má co nejvíce odborných podkladů, výsledků a informací. Má velmi dobrý přístup k pacientovi. Bez tohoto lékaře bych nevěděla rady!