MUDr. Otakar Hirsch

Zubař Více

Stomatologická ordinace

Štěpánská 55, Praha 11000

Bezkonkurenčně nejlepší lékař! Výborný přístup, velmi nadstandardní péče o chrup, vynikající psycholog. Jsem vděčná, že se mi již bezmála 30 let stará o chrup.

• Stomatologická ordinace Jiný  •

• R

Pan doktor je nejlepší zubař! Naprosto precizní, dokáže výborně pomoci. Pan doktor má vždy skvělou náladu a je velmi empaticky. Moc mu za vše děkuji!

• jiné místo Jiný  •

Práce pana doktora je velmi nadstandardní. Chodím k němu již 13 let a nyní i se svou dcerou. Vždy je milý, dokonce vtipný, ochotný a neustále se vzdělává a používá nové technologie. Chodí k němu i moje sestra s rodinou a nemůžeme si jeho perfektní přístup k práci a péči o nás, pacienty, vynachválit.

• Stomatologická ordinace Výměna staré plomby  •

• Pan doktor odstranil mé letité obavy a strach před zubaři, jednání s pacienty milé, vždy dobrá nálada...

Ze všech zubních lékařů, které jsem kdy v životě navštívila, je pro mne ten nejlepší. Dokáže uklidnit, je milý, vstřícný a chová se i pacientům staršího věku velmi hezky, nikdy jsem jej nezastihla naštvaného. Jeho práce je perfektní, nikdy jsem neměla důvod k "nějaké reklamaci". Jsem velmi ráda, že je mým ošetřujícím stomatologem. Děkuji.

• N

skvělá a rychlá práce, pacient není stresován

• E

Velmi dobrý zubař, navštěvuji jej již 15 let.

• S

Vynikající přístup k pacientum,vybuduje si důvěru i u těch nejbázlivějších.Je zároveň dobrým psychologom a hlavně člověkem.jeho práce je vždy perfektní.Děkuji,že k němu můžeme chodit.

• S

Náš nejoblíbenější rodinný lékař!

• Š

Perfektní zubař. Výborný přístup k dětem. K mojí dceři se chová tak skvěle, že dcera velmi ráda chodí na prevent. kontr.
    Vždy poradí a vše vysvětlí. Velmi doporučuji.