MUDr. Ondřej Pavlík

Ornides, s.r.o. Centrum stomatologické péče

Palackého náměstí 19a/1092, Brno-střed, Brno 62100

4 názory

• E

Pana doktora jsem navštívila v rámci extrakce dvou osmiček. Po otřesné zkušenosti s jinou klinikou v Brně jsem se v čekárně klepala strachy, že budu mít podobné komplikace jako při trhání těch prvních dvou osmiček. Pan doktor i sestřičky ovšem předčili moje očekávání a z ordinace jsem vycházela beze strachu. Bylo mi přesně vysvětleno, jak buto bude probíhat a co mám po zákroku dělat a neměla jsem vůbec žádné komplikace, vše jsem pečlivě dodržela. Pana doktora i celý personál můžu vřele doporučit. I tak vystrašeného pacienta jako jsem já dokáží hezky uklidnit. Zákrok nebolel a byla jsem z návštěvy příjemně překvapena.

• jiné místo Jiný  •

Pana doktora jsem navštívila s 8mi letou dcerou kvůli extrakci nadpočetného zubu. Dcera měla veliký strach, ale pan doktor ji svým milým a lidským přístupem uklidnil. Vše bylo v naprostém pořádku, pan doktor to s dětmi umí a mohu ho vřele doporučit :))

• Ornides, s.r.o. Centrum stomatologické péče Jiný  •

• Absolutní spokojenost jak s prací a výsledkem, tak se způsobem jednání lékaře. Málokoho si dovolím doporučit, ale tady to dělám rád a s naprostou jistotou. (Krom toho má v ordinaci velmi sympatickou sestřičku, což je pro trpícího rozhodně plus:-)

• Privátní zubní ordinace Zubní titanové implantáty / můstek  •

• N

S panem doktorem jsem velice spokojená. Vždy je milý a příjemný a vyšetření i oprava zubů mě u něj nikdy nebolela. Opravil mi zub, který mi jiná paní doktorka skoro zničila. K panu doktorovi beru i svoji dceru, která se ho nebojí a bez problémů mu ukáže své zoubky. Vždy z ordinace odcházíme s úsměvem a spokojení....mohu vřele doporučit :-)