Bechyňova 3, Praha 16000
A.
Doporučuji. Paní zubařka je skvělá. Zachránila mě zuby ve špatném stavu. Můj strach ze zubařu je pryč. Cena je trošku vysoká ale zase v Praze je to drahota. A za tak skvělou péči si ráda zaplatím. Ja jsem Paní Zubařce vděčná. Je hodná,milá a má pochopení co se strachu týče. Konečně se zase můžu usmát a nemusím se stydět :-)
• Privátní stomatologická praxe • Jiný •
Já dobrou zkušenost nemám, protože tato lékařka mi před lety chtěla vrtat kaz, který dodnes nemám.
Měla bych zbytečnou plombu již asi 15 let.• • •
Vynikající odbornice.
pečlivá, stále nové technologie, skvělá
Paní doktorka je nejen velmi dobrá stomatoložka, která se pečlivě věnuje každému pacientovi, ale také velmi milá a s lidským přístupem. Zuby které mi ona opravila jsou v dobrém stavu, korunky jsou vynikající. Nemohu si opravdu stěžovat. Ano pravda je, že se dost platí, ale ja raději zaplatím za kvalitní péči na kterou se mohu spolehnout.
Jo je výborná, jenom ty pálky za ošetření jsou dost vysoké, ale v Praze jsou všichni zubaři vydřiduši.
Spíš doporučuji najít si stomatologa mimo Prahu.
Michal Godula
Profesionalni pristup, vynikajici zkusenosti a kvalita prace. Doporucuji
F
František Poživil
Velmi pečlivě opravené zuby.Kvalita blomb vysoká, hodnocena kvalitně i od jiných zubařů.
R
rumcajs
Pečlivá, vysvětlí, člověk se může spolehnout, že ho vezme v dobu, kdy je objednán. Jsem spokojen a doporučuji.
Andrea
Paní doktorka Fusková je milá, pečlivá a o všem Vás informuje. Před vyšetřením si s Vámi popovídá a to jedině přispívá k odbourání stresu. Pečuje o Vaše zuby jako o svoje vlastní. Poradí a doporučí, jak správně pečovat o zuby. V objednaný čas jdete rovnou do ordinace, žádné fronty v čekárně. Sestřička je také moc milá a snaží se vyhovět termínu objednání, jaký Vám vyhovuje.