Olšanská poliklinika

Olšanská 2666/7, Praha 130 00

• I

Pan doktor je výborný , chodím k němu dlouhodobě a nemohu si stěžovat + jako bonus úžasná, ochotná sestřička

• Olšanská poliklinika Jiný  •

• Dobrý diagnostik, lékař nejen se snahou pochopit pacienta, ale skutečným profesionálním přístupem

• Lékař s naprostou svědomitostí.

• Dobrý den, chtěla bych vynachválit pana doktora Dusíka, který ke mně i všem ostatním pacientům vždy přistupoval empaticky s lidským porozuměním a já k němu s naprostou důvěrou.Jestli má někdo opačný názor, tak mě to velice mrzí a domnívám se, že jeho zkušenost byla velmi krátká a těžko hodnotitelná.Lékaři mají v dnešní době mnoho pacientů a většina z nich je velmi problématická a není jednoduché všem vyhovět ,tak jak by si představovali.
    Skládám úctu a pochvalu všem lékařům, kteří toto povolání vykonávají a věřme nemají to lehké.

• Dobrý den,
    chtěla bych touto cestou velice poděkovat panu MUDr. M. Dusíkovi, za velmi dobrou péči o moji tetu M. Šmejkalovou.
    Oceňuji jeho lidský přístup a empatii.
    S pozdravem
    Jitka Zubcová

• příjemný,milý,lidský a hlavně odborník na svém místě

• Nechápu,jak někdo může napsat o paní sestřičce že není vstřícná.A už vůbec nechápu,jak někdo může říct o panu doktorovi,že nekomunikuje.Bydlím 150km od Prahy ale lepšího kardiologa a hlavně člověka jsem dosud nenašla.Můžu mu říct všechno tak jak to je,na nic si nehrát,a on zbytečně nepřepráškovává,ani nedramatizuje,ani se nepovyšuje.Nechápu negativní postoje,pro mě a pár lidí co k němu chodí a znám je,včetně mojí maminky si ho nemůžou vynachválit.Ale chce to mu plně důvěřovat.

• velice příjemný,a hlavně odborník ve své profesi

• Bohužel nemohu tohoto lékaře doporučit vzhledem ke zkušenosti s jeho přístupem k pacientům. Pan doktor je zcela jistě odborník avšak přístup k pacientům je nevyhovující. Můžete klást otázky ohledně vašeho zdravotního stavu, a požádat o radu ohledně vašeho zdraví popř. naordinovaných léků avšak odpovědi se dočkáte sotva okrajové, nebo výsměšné atp. Z tohoto důvodu jsme změnili lékaře. Chceme vědět, co a proč se nám děje a pokud vyhledáme pomoc a radu odborníka, rádi bychom se jí dočkali a né abychom se cítili hloupě, že jsme se vůbec dostavili a obtěžovali.

• T

Pan doktor je odborník na svém místě - velmi milý,příjemný a všem ho vřele doporučuji.