Dbejte o své zdraví

Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.

Jak to funguje?

• Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
    Lékař: MUDr. Irena Chrástecká Jiný

Když se mi paní doktorka zeptala z čeho bych mohl mít ty kožní problémy , pak mi bylo jasné že nejsem na správném místem . Ne doporučuji

Lékař: MUDr. Lenka Pavlíková Jiný

K paní doktorce chodíme dlouhá léta celá rodina a jsme moc spokojení po odborné stránce i s jejím přístupem k pacientům. Díky ní se děti nikdy nebály jít k zubaři. Jsme velice rádi, že máme lékařku, které můžeme věřit.

Lékař: MUDr. Tereza Nováčková Jiný

Nejlepsi pani doktorka a sestricky co znam. Nas malej se k nim vzdycky tesi. Je videt, ze je to vsechny bavi a berou praci jako poslani.
    Pani doktorka je opravdovy profik, co ma pro nas vzdy radu, at uz osobni nebo po emailu.

F
    Lékař: MUDr. Lenka Pavlíková Jiný

K paní doktorce jsem docházela od malička, letos mě začaly bolet zuby a hlava, paní doktorka mě poslala domů, že je vše v pořádku. Ať zvážím návštěvu fyzioterapie. Po přetrvávávacích bolestech návštěvy neurologa, očního, fyzio jsem vyhledala jiného zubaře, kde mám rozepsaný plán léčby a za sebou již 6 opravených výplní, pod kterými byly ohromné kazy, kde bylo potřeba i čištění kanálků. Před sebou ještě minimálně 4 návštěvy . Upozorňuji, že jsem docházela pravidelně na prevenci!!!
    Zuby mě teď stojí za prvé dost bolesti a v druhé řadě hodně peněz!

Lékař: Doc. MUDr. Jiří Chomiak Jiný

Pan docent je odborník ve svém oboru. Operovali mi kotník a umožnil lepší chůzí. Ještě mi bude operovat koleno po dvou nezdařených operací. Vše vysvětlí.Jsem mu velmi vděčná. Moc děkuji.

Š
    Lékař: MUDr. Irena Zadáková Jiný

Paní doktorka Zadáková,je opravdu odborník na svém místě.Je to milý, lidský a starostlivý človíček.Chodim k paní doktorce 20let,a vždy i přes bolesti, odcházím spokojen,a s pohlazením na duši, děkuji paní doktorko.Štefan Kováč

Lékař: MUDr. Marie Augustová Jiný

Chodím k paní doktorce už mnoho let. Paní doktorka je velmi milá a laskavá, pečlivá, vždy mi pomohla, určila diagnozu, napsala vhodnou léčbu. Dokonce mi jednou zachytila i včasné podezření na appendix, který se pak záhy i potvrdil. Velká profesionálka, ještě tzv."stará škola" v dobrém slova smyslu. Jsem za ní velmi ráda.:-)

Lékař: MUDr. Jiří Jandl Jiný

Pan Doktor Jandl je perfektní specialista, který se chová lidsky a odvede svou práci dokonale. Tato těžká práce ho baví a byla radost mu svěřit svou špatně narostlou osmičku. Děkuji Vám pane Doktore

Lékař: MUDr. Marie Vopatová Jiný

Skvělá lékařka, jsem ji věrná přes 30 let. Vždy pečlivě vysvětlí, co bude dělat, vymyslí nejideálnější řešení. Je velmi lidská, pečlivá, profesionální. Děkuji za přístup a péči.

Lékař: MUDr. Jiří Meluzín Jiný

Pan doktor nema vubec lidsky pristup, na pacienta se ani nepodival. Jenom chrlil poucky jako ve skole. Hruza, uplne zbytecna navsteva. Nedoporucuji vubec. Vedomosti mozna ma , ale pristup k pacientovi zadny. A to je ordinace pro deti. Takze tahat je tam jenom kuli tomu aby vam doktor rekl nejake poucky je zbytecne. A to ze se na pacienta ani nepodiva je vrchol mediciny. To muze rovnou delat home office. Pouze diskuze nestaci a uz vubec ne u ortopeda.

Související vyhledávání