MDDr. Martin Res

Zubař · Více

Ordinace na Skalce

Průběžná 89, Praha 100 00

J.K.

Zacal jsem chodit do ordinace vedle MDDr. Resove, ale kdyz odesla na MD, tak me preradili k panu doktoru Resovi. Jsem tam po vsech strankach moc spokojen. Krasne prostredi, cista ordinace, mily personal. Postupne jsem tam prihlasil i obe dcery a manzelku :) Pan doktor je peclivy, vse vysvetli, pravidelne kontroly vc. RTG. Jsem moc vdecny, ze tam muzeme chodit. Dnes vskutku neni lehke najit kvalitniho doktora, ktery bere pacienty.

• Ordinace na Skalce Jiný  •

J. Juhanak

Pan doktor nabízí prvotřídní služby za rozumné peníze. Vždy velmi profesionální a pečlivý přístup. Moderní ordinace. Klidně bych dal 6 hvězdiček, kdyby šlo.

• Ordinace na Skalce Jiný  •

Michal K.

K panu doktorovi jsem chodil několik měsíců, levou stranu nahoře, dole, jsem měl mít opravenou, jaké bylo mé překvapení, když mi nový lékař našel nalevo několik kazů... Ačkoli jsem se z vážných rodinných důvodů omluvil z objednání, bohužel, méně než 24 hodin, byl jsem vyřazen z evidence, aniž by mě kdokoli upozornil... A to jsem nabídl finanční kompenzaci ve výši 5.000, - O hrubém jednání sestry nemluvě. Celá situace mne velmi mrzí, očekával bych jiný přístup.

• Ordinace na Skalce ošetření zubního kazu  •

• Julie Pechlátová

Dobrý den, chodím k panu doktorovi asi dva roky, a to i s dětmi. S jeho prací jsem velmi spokojená! . Každému pacientovi se věnuje na maximum.

• Z

zzgh515

Obyčejná výplň, dvě předělávky, stejně nekoušu, nezájem o ztrátu peněz, času a možnosti se normálně najíst, prý se mám obrátit na soud. Nedoporučuji.

MDDr. Martin Res

Dobrý den, Vaše zkušenost mě poněkud zaráží. Neříkám, že jsem po sobě nikdy nepředělával výplň, ovšem je to velmi zřídka a troufám si tvrdit, že tyto případy si velmi dobře pamatuji, pacientům rozhodně NIKDY znovu neúčtuji. Z Vašeho popisu vůbec nedokážu identifikovat, o koho se jedná. S pacienty se snažím vždy jednat na rovinu a slušně, nepamatuji se, že bych někdy pacientovi doporučil, aby se obrátil na soud. Proto mi prosím osvěžte paměť podpisem svého příspěvku, nebo mne prosím neváhejte kontaktovat soukromě na ordinacenaskalce@gmail.com - rád s Vámi dořeším, pokud by byla reklamace oprávněná, předělám samozřejmě zdarma k Vaší spokojenosti, nebo i vrátím finance. V opačném případě nechám smazat administrátorem jako pomluvu.
    Děkuji za pochopení, s pozdravem, MDDr. Martin Res

• T

tipsporter

Kvalita, cena, pristup k pacientum,moderni metody, pomohl me i zname, jsem s nim spokojeny, doporucuji