Fakultní nemocnice v Motole, LDN

V Úvalu 1/84, Praha 150 06

Poliklinika Modřany

Soukalova 3355, Praha 143 01

U pana doktora řeším složitější problém s kotníkem. Je to velmi pečlivý lékař, problémy nebagatelizuje. Hledá nejlepší možnosti léčby, informuje pacienta o průběhu vcelku detailně. Je obdařen značnou dávkou trpělivosti, v klidu mě odpovídá na mé, leckdy, dost všetečné otázky . Mohu ho jen doporučit pro jeho odbornost, lidskost a empatii.

• Fakultní nemocnice v Motole, LDN Jiný  •

• I

Bohužel moje zkušenost byla velice špatná. Zlomenina kloubu při lyžování. V Itálii vyšetření na jednivku, následné Bulovka tvrdí žádná zlomenina, poté Homolka Rehabilitace a zadají magnetickou rezonanci zlomenina potvrzena, půl roku RHB, poté objednaná k panu doktorovi/ jednání tak arogantní, že jsem mu řekla jestli ho obtěžuji tak mohu odejit! Takové chování jsem nikdy u lékaře nezažila a další vyšetření jsem zrušila. Jestli je vyhořelý, tak ať radši skončí.

• O

Pan doktor obcas nema naladu ma toho moc bohuzel proto že je dobry doktor! Me vždy pomohl a to mam pořad nějaky problém! Je to doktor na svém miste kapacita! Uz mi delal částečný tep kolene a další a ted rameno a vždy ok!! Proste občas toho ma az nad hlavu pak není nálada!! Ja můžu jen doporučit a ze toho uz mam za sebou dost!!

• jiné místo Jiný  •

Pokud hledáte ortopeda, pana doktora vřele doporučuji. Operaci, kterou mi provedl proběhla bez komplikací a velmi rychle jsme byl zpět v plné síle. Vše proběhlo skvěle.

• H

Ráda bych se podělila o své vynikající zkušenosti s panem doktorem Díky jeho odbornosti jsem rychleji zotavila a celkový průběh léčby byl mnohem příjemnější.

Mohu jen vřele doporučit tohoto ortopeda všem, kteří hledají nejen odborníka na vysoké úrovni, ale také člověka s velkým srdcem a skutečným zájmem o pacienta.

• I

Bohužel špatná zkušenost. Osobní jednání bylo velmi nepříjemné, při vyšetření jsem uvedla, že mám problém s oběma koleny, což jsem také vyplnila do dotazníku. Bohužel se pak zaměřil pouze na jedno a já se zapomněla připomenout. Volala jsem poté, zda by mi mohl napsat magnetickou rezonanci i na druhé koleno, které mě bolí víc a čekací doba je dlouhá. Doktor začal křičet, jestli tvrdím, že mě špatně vyšetřil, řekla jsem, že ne, ale že jsem opravdu uváděla problém s oběma koleny, tak na mě začal křičet, že si vymýšlím a snažím se z něj vymámit drahé vyšetření. Chápu, že mi v tomto nevyšel vstříc, ale slušně jsem ho požádala a mohl mi normálně odpovědět, že se mám objednat znovu na termín a poté mi případně předepíše rezonanci. Po telefonátu jsem se rozbrečela, protože mám už dlouho bolesti a k tomu tohle jednání mě úplně srazilo. Mně se to takto prodlužuje o měsíce s bolestmi.

• H

Tohoto lékaře bohužel doporučit nemohu. Moje zkušenost před pár lety je negativní: špatně komunikující, neempatický lékař už při prvním vyšetření. Následná ASC operace menisku v Berouně. Při pooperační kontrole odmítal odpovídat na mé dotazy, arogantní, dával najevo, že v soukromé ordinaci by se mnou jednal jinak. Koleno se i při intezivní rhb. hojilo i dle fyzioterapeutů nestandardně dlouho, hybnost byla dlouho omezená.

• Poliklinika Modřany Jiný  •

Pan doktor má zlaté ručičky, meniskus a chrupavka od operoval v Berouně a nemohu si vůbec stěžovat lidský přístup a vše, doporučuji všemi deseti

• Poliklinika Modřany Jiný  •

• Úžasný lékař. Lidský, bezprostřední. Synovi operoval koleno po úrazu, když jiný lékař doslova odflákl vyšetření. Pan doktor se ho okamžitě ujal a odoperoval. Jsme mu vděční, díky němu syn chodí. Za mě 5* a velké díky.

• Fakultní nemocnice v Motole, LDN Operace kolene  •

• S

Lidský, pečlivý, důsledný. Po martýriu návštěv tří ortopedů, kteří mne jen neustále odesílali na rehabilitaci se zablokovanou hrudní páteří, aniž by mne jakkoli diagnosticky vyšetřili, udělal pan doktor konečně RTG a následně i magnetickou rezonanci, která ukázala přetržený vaz v ramenním kloubu, co potřeboval sešít. Před pár dny mne v Berouně i odoperoval. Opravdu můžu doporučit.

• Poliklinika Modřany bolest v lopatce a rameni  •