MUDr. Markéta Kašpárková

Zubař Více

Stomatologická ordinace

Vítězné náměstí 10/829, Praha 16000

Nejlepší paní doktorka. Vždy se snaží pomoci, vše vysvětlí. Je příjemná a milá. Její práce je výborná.

• Stomatologická ordinace Jiný  •

• T

K paní doktorce chodím asi 15 let. Paní doktorka je příjemná, má dobrý přístup k pacientům, nic drahého nenutí, ceny za nadstandardní materiály nízké, obvyklá doba čekání u objednaných pacientů do 20 minut. Když některé výkony sama nezvládá, například trhání osmiček, dokáže požádat o pomoc kolegu zubního chirurga přes chodbu. Bohužel se mi stalo, že nerozpoznala zánět a důsledkem byla čtyřtýdenní silná bolest s hromadou zkonzumovaných léků a několik zbytečných návštěv ORL a neurologie.

• Rozhodně mohu doporučit ... s paní doktorkou jsem velmi spokojená, odborně je na výši, je příjemná a milá (stejně tak zdravotní sestřička). V čekárně se dlouho nečeká, bere lidi podle toho, jak je má časově objednaný.

• Dobrý den,
    chtěla bych sdělit, že paní doktorka je sice příjemná, ale tím to končí. U paní doktorky jsme s přítelem 3 roky a trpíme se zuby, nyní jsme přešli k jinému doktorovi, který příteli zjistil rozsáhlý zánět v celé horní čelisti a několik kazů, když si na to přítel stěžoval, tak doktorka Kašpárková nic nezjistila, což je smutné. Pokud to dojde do horšího stadia, tak jsi budeme na Dr.stěžovat u lékařské komory!

• Příjemné,vstřícné vystupování a profesonální přístup

• V

Výjimečně dobrá doktorka, milá a velmi lidská, což se v dnešní době o doktorech, obzvlášť zubařích, nedá říct.

Skvělá lékařka. Mohu jednoznačně doporučit. Sestřička taktéž velice příjemná a profesionální.

• O

Velmi pečlivá, příjemná doktorka. Sestricka taktez velmi prijemna.

Velmi dobrá lékařka, zároveň příjemná a milá. Stejně tak sestra.
    V čekárně jsem nečekala déle než 10 minut, to je dnes spíš výjimka.

• B

S paní doktorkou jsem velmi spokojená, nejlepší stomatoložka v mém životě :)
    Sestřička milá a příjemná.