Sliačská 1, Praha 14000
3 názory
Š
Školníková Olga Praha
Paní doktorka je laskavá a velmi příjemná. Na případné dotazy dává vyčerpávající odpovědi. V čekárně se zbytečné nečeká. Na veškeré výkony vyhotoví doklad. Víte co platíte a můžete si to zkontrolovat na IZIPU.
Vystřídala jsem dost zubních lékařů i ty bez příspěvku pojišťovny. Vždy mi něco vadilo ale tady nemám žádný problém. Zouvání v čekárně je nesmysl.• • •
Maja S.
K paní doktorce chodím už ... mnoho let. Nikdy se mi nestalo, že by vyžadovala zouvání bot v čekárně, vždycky až za dveřmi ordinace. Za rukavice ani jiné pomůcky či výkony placené pojišťovnou si nikdy neřekla ani korunu. U jiných placených výkonů nebo materiálů dokáže na požádání (a někdy i sama od sebe) přesně rozepsat a zdůvodnit, za co je výsledná částka a i z jakého důvodu např. použila konkrétní materiál, pokud je dražší, a ne nějaký jiný.
Paní doktorka má velice vstřícný a milý přístup, takový "pacient-friendly", nikdy se nechová arogantně nebo necitlivě a snaží se respektovat názory i potřeby toho, kdo jí zrovna sedí v křesle. Já jsem s ní spokojena velice nejen kvůli takovému přístupu, ale i proto, že její odvedená práce je velice dobrá.
Příspěvek pana Petra není pravdivý. Čekárna je společná s kardio, obě ordinace až na akutní případy pacienty objednávají, takže tam nejsou žádné fronty a davy lidí. I kdyby se někdo zul už v čekárně za nejhorších podzimních plískanic, nechápu, jak by to stav té čekárny mohlo ovlivnit ("Dovedete si představit, jak to vypadalo v té čekárně.").• • •
N
Nada L.
Reaguji na predchozi prispevek, k pani doktorce chodim uz 7 let a jsem naprosto spokojena.
Prezouvam se vzdy az v ordinaci(ma tam pripravene prezuvky, pantofle z omyvatelneho materialu ve dvou velikostech) a za rukavice nikdy zadny poplatek nechtela, presto je vzdy pouziva.
Jeji pristup je podle me naprosto super...respektuje muj strach ze zubare a pred jakymkoli vykonem mi ochotne nabidne injekci proti bolesti(kterou proplaci pojistovna, coz mi treba na pohotovosti dat odmitli).• • •