MUDr. Magdalena Vaculová

Zubař Více

Privátní zubní ordinace

Poděbradská 3, Praha 19000

Nejlepší zubař, co jsem kdy měla. Vždy milá, laskavá. Vše vysvětlí. Sestřička to samé. Vždy usměvavá a milá

• Privátní zubní ordinace Jiný  •

Nejlepší zubař jakého jsem kdy měl. Pečlivá, šetrná, vše vysvětlí, ošetření od ní nebolí. Také se jedná o jednoho z mála stomatologů, co neokrádá pacienty a účtuje si přesně jen to, co má. Nedávno jsem byl v šoku, když mi řekla, že se změnila cena plomby. Prý z 620,- na 580,- :-) Přišlo mi to v dnešní době už opravdu úsměvné.
    Už teď se bojím toho, až paní doktorka půjde do důchodu a já budu muset hledat někoho jiného.

Jo a také má příjemnou sestřičku :-)

• B

velmi milé a šikovné, seriózní a pohodové, jako kdyby paní doktorka se sestřičkou ani nebyly z téhle odcizené a uspěchané doby, mnohokrát děkuji

Paní doktorka Vaculová je výborná stomatoložka. Navíc je neuvěřitelně milá, laskavá a hodná. Také (na rozdíl) od jiných stomatologů chápe, že člověk nevydělává jen na zuby. Vážím si jí nejen jako své lékařky, ale také jako člověka. Vděčím jí za mnohé.

• Jedním slovem super. Vše vysvětlí a postará se aby zoubky neboleli.

• Paní doktorka je velice příjemná milá, vše řádně vysvětlí, komentuje každý svůj krok, což já jako velmi citlivá pacientka ocením a vždy se mi kní jde s lehkým krokem. Chodí sem můj manžel a teď jsem začala i s malým synem. Je mů 2 a 1/2 roku, paní doktorku bere, sám si sedne na křeslo a nechá si šťourat v pusince.
    Paní dr. je velmi milá a vždy nám s různými problémy pomohla. Více takových doktorů.
    Denisa Ripplová

• Je velmi dobrá!

• Protože vím, že se sem paní doktorka občas dívá, rád bych touto cestou vyjádřil své velké uznání a díky.

Ačkoliv jsem si vzhledem ke svému obecnému strachu před zubaři zřejmě uřízl ostudu svým neustálým strachem, díky citlivému a lidskému přístupu to nakonec vždycky bylo bez problému.

Děkuji, Ondřej Pátek

• Doktorka Vaculová léčí už jenom svým příjemným a milým vystupováním. Přidáte-li k tomu její vysokou profesionalitu, pak jste u toho správného zubního lékaře. Sestra Andrejka je rovněž milá a ochotná, vzájemně se v přístupu k pacientům skvěle doplňují. V případě potřeby, ale i prevence rozhodně doporučuji. dr. Petr Richter

• Vážení, příspěvek pode mnou napsal člověk, který vůbec neví co píše. Paní doktorka je zlatá, mám s ní skvělé zkušenosti. Navíc je to moc milá dáma a sestřička Andrejka je takový andílek, že se vždy těším do ordinace :)