MUDr. Luděk Adamec

Zubař Více

Stomatologická ordinace

Kosmická 537, Praha 14900

• O

Profesionál, velmi dobrý přístup k pacientovi, odborně na vysoké úrovni, perfektní vybavení. Jsem naprosto spokojen. Takového zubaře bych přál všem, ne každý má to štěstí.

Pana doktora Adamce musím velmi pochválit. Péči, kterou zde dostávám, jsem nikde jinde nedostal. Svojí pečlivostí a odborností mi odhalil několik malých kazů, které mi můj dřívější lékař nedokázal vyhledat. Má nadčasově vybavenou ordinaci a tak se na něj vždy s důvěrou vždy obrátím. Pane doktore, kdyby byl každý stomatolog jako Vy, tak by byli všichni pacienti 100% spokojeni. Děkuji.

• Lepšího stomatologa prostě neznám!!!

• Spolehlivý, jsem vždy hned na ředě při objednání, nikdy žádný problém.
    Zachara David

• 100%. Po zkusenostech s jinymi zubari si proste nemuzu pana Adamce vynachvalit. Vsechny zuby mi dal do poradku (musel jsem u nej byt nekolikrat - zub po zubu :-) a od te doby nemam zadne problemy. Co se tyka komunikace, na vsechno jsem dostal odpoved. A z meho laickeho pohledu tvrdim, ze jsem dostal tu nejlepsi moznou peci. Tak by to melo vypadat. Diky! MP

• Jsem velice spokojena

• G

Odborník na svém místě, výborný přístup k pacientovi.

• Velká spokojenost, perfektní přístup, perfektní práce.

• I

Pana doktora znám po mnoho let, kdy mi za tento čas zachránil několik zubů.S jeho prácí, trpělivostí i přistupu k lidem ho mohu směle dát za vzor široko daleko a pochopitelně ho doporučit i ostatním. Po přestěhování ordinace z centra Prahy sice za ním dojíždím až na kraj Prahy (v blízkosti metra), ale vůbec toho nelituji. Vždy se s ním rád vidím a zubaře se nebojím. Nová ordinace má i nové vybavení, vždy se snaží o to nejlepší co je v oboru. Pokud si snad toto hodnocení bude někdy číst i pan Adamec, tak ho tímto zdravím!

• Jsem velice spokojená