Táborská 325/57, Praha 140 00
Lenka Eliášová
Lenka Eliášová(16.srpna 2016)
Po mé hrůzné návštěvě pohotovosti / masokombinátu/ v Krči, fajn přístup,po zavolání jsem byla odkázána na dlouhé čekání,to trvalo jen 90 minut, Když to bolí,ráda počkám.Pan doktor je trochu přísný ale umí se i hezky smát.Všechno mi trpělivě vysvětlil. Těším se až tam za půl roku půjdu zase!!• • •
Rozálie Nováková
Po pádu ze stromu jsem skončila v Thomayerově nemocnici. Diagnóza zněla 5 zlomených obratlů (poslední krční a hrudní) bez posunu a ohrožení míchy. Máma pro jistotu poslala rentgen i panu Ptáčkovi. Ten nalezl ještě jeden poškozený obratel (bederní). Přestože mi v nemocnici nebyla doporučena žádná rehabilitace (což měli alespoň zmínit!), šly jsme k němu. Uznávám, že nepůsobí dvakrát srdečně, ale poradil nám velice dobře a poslal mě za velice milou a znalou paní přes rehabilitace. Rozhodně doporučuji!
kr.p
Výborná doktor rychle mi pomohl od otoku lokte tzv.bursitida ,je vstřícny a nemusí se u něj dlouho čekat ,respektuje hodinu objedníní Petra
T
Tomáš
Pan doktor Ptáček je svérázný a má svůj osobitý přístup, který někomu může připadat odtažitý, ale mě tohle nevadilo. Poté co mi pomohl s kotníkem jsem ho vyhledal i po úrazu kolene. Nejprve diagnostikoval natažené vazy s tím, že si mám dát 3 týdny klid. Po 5 týdnech jsem si zranění obnovil a pana doktora navštívil znovu. Řekl mi, že je nejspíš porouchán meniskus a mám se tedy objednat k artroskopické operaci. Objednal jsem se tedy k jinému doktorovi, který mi rázem diagnózu rapidně změnil. Přetržený přední zkřížený vaz! Nyní jsem po operaci (plastika LCA) a menisky byly v pořádku. Nic proti osobě pana doktora Ptáčka, ale fotbalový doktor by asi měl poznat často fotbalové zranění, tedy přetržený přední zkřížený vaz...
Hanny Stichova
Nejlepší doktor!Jediný mi pomohl od šílené bolesti zad a je velice příjemný a vše vysvětlí tak abych věděla co mi je a co mě čeká!Jiného dr. nechci:)Hanka Štichová
verybec
Velice neprofesionální chování, nedodrží, co slíbí, velice samolibý a nafoukaný, Může být stokrát dobrý orthoped, když se neumí chovat
Natalie
Dle mého názoru velmi dobrý doktor. Vždy mně i mému příteli pomohl a vše dokázal dobře vysvětlit. Může se zdát na první pohled přísný nebo nevrlý, ale jakmile člověk ukáže přátelskou tvář, vše je v pořádku. Doporučila jsem i svým známým.
Petra
Dobrý den, musím souhlasit s negativním hodnocením pana doktora, choval se velmi neohleduplně v mé sociální situaci, měl by se asi znovu učit, co to je jednat s pacientem, odbornou stránku také "odflákl", už nikdy více tato ordinace! Dobrou pomoc jsem našla jinde.
matka
Tento lékař by se měl naučit chovat slušně a hlavně citlivě ke svým pacientům. Svými výroky a způsobem chování může totiž člověku ublížit tak, že z jeho ordinace odejde více zraněný než do ní s nadějí na pomoc vcházel. Duši vám totiž nikdo do sádry nedá. Nikdy více tato ordinace!
choval sa k mojej 9 ročnej dcére ako k dobytku. keby som nevyhľadal iného lekára, tak má trvalé následky (a nie len on)
nikdy viac• • •