Kyjevská 8, Praha 16000
SA
S paní doktorkou jsem nadmíru spokojená. Přešla jsem od jiné doktorky, která mi chtěla řezat uzdičku ve školním věku, paní doktorka Janoušková mi sdělila, že takový zákrok není vůbec potřeba. Chodím k ním přes 10 let a vždy řeší opravy kazů velice citlivě. Pravidelně mě posílá na rentgen. Cítím se v dobrých rukou.
• Stomatologická ordinace • Jiný •
Hanka
K paní doktorce jsem kdysi docházela se svými předškolními dětmi s tím, že syn je autista. Při prvním problému se zoubky u syna jeho ošetření paní doktorka odmítla (v rámci telefonického rozhovoru, aniž se na něj podívala a aspoň zkusila zjistit co je problém s odůvodněním, že není na ošetřování postižených osoby vybavená) a odporučila nás na stomatologii ve FN Motol, kde syna ošetřili bez užití jakékoliv analgosedace atp. a ještě si jej pan doktor vzal do své péče a syn k němu docházel na kontroly (zvládal bez jakékoliv medikace i vrtání zoubků). Chápu, že ošetření mentálně postižených osob může být náročné a nemusí se vždy zdařit, ale naprosto nechápu jak může lékař odmítnou po telefonu se aspoň na pacienta podívat a případně požadované ošetření provést. Mimo byly moje děti personálem ambulance usměrňováni stran hlučnosti v čekárně. Po výše uvedené zkušenosti jsem ihned od paní doktorky odhlásila i své straší dítě, protože její přístup mi přišel velmi neprofesionální a neempatický.
• Stomatologická ordinace • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Monika
Paní doktorka mi do 18 při každé návštěvě říkala, že je všechno v pořádku, maximálně mi opravovala sem tam nějaký kazík, akorát říkala že si mám víc čistit zuby, že je mám nedočištěné. Po přechodu k jinému zubaři, mi bylo řečeno, že mám skoro u každého zubu kaz. Nyní je mi 22 a mám 4 zuby na kanálky, a to jsme zdaleka neskončili. Doktorku Janouškovou opravdu nedoporučuji.
Kristýna
Tak Byla jsem s praci paní doktorky spokojená do doby než jsem zašla někam jinam a tam mi zjistily další kazy a ještě k tomu zánět a pěkně zanedbany. Ne, že jenom mi tvrdila paní doktorka že mi čistí kanalky a do kanalku mi ani nesahla.Vlastne moje zubarka opravdu nepochopila co mi tam dělala. Rozdrbala mi celou stolicku uplne zbytečně. Ta práce kterou dělala by se měla dělat pod mikroskopem a nedělala. Chtěla abych si nechala svou mrtvou stolicku vytrhnout ale neucinila jsem tak a udelala dobře. A také špatná nastavba na jednicce. Je to přední zub a to by se nemělo podcenovat. Dnes jsem byla na čištění toho zanetu, který mi pani zubarka ani neřekla, že tam mám a bylo to v době kdy jsem tam chodila vážně pravidelně. Ted mám na stolicce kvalitni dostavbu a do budoucna i korunku. A jednou se paní doktorka spletla a rozvrtala mi jednu stolicku.Ok, stane se. Ale už mi toto přijde příliš. Při jedné návštěvě mi udělali rengeny a vysvetlili co je špatně. Opravdu mě to mrzí ale spokojená rozhodně nejsem a to jsem tam chodila léta. Vždy jsem chodila nerada k zubaři kdo by ho měl rád ale s jiným přístupem přicházím a odcházím z ordinace s úsměvem. Což tady se říci nedá.
• Stomatologická ordinace • zubní vyšetření •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Anna
Paní doktorka se chová vždy velice profesionálně. Při bolestech s rostoucí osmičkou po příchodu do ordinace mne vzala bez objednání a skvěle mi pomohla. Pravidelné kontroly probíhají bez obtíží. Mám již několik bílých plomb a nic není vydět ani nevypadává. Jsme u ní se sestrou spokojené už více než 10 let.
• Stomatologická ordinace • •
Zdeněk
Nevím, odkud se berou ta špatná hodnocení, ale nevěřím jim. K doktorce chodím cca dvacet let, a její práce je naprosto profesionální. Nikdy jsem po jejích zákrocích neměl žádné komplikace, nikdy v životě mi nevypadla žádná plomba, a kdykoliv jsem se na cokoliv zeptal, vše mi ochotně vysvětlila.
Paní doktorku se sestřičkou navštěvuji cca 20 let,za mne jsem maximálně spokojená s kvalitou ošetření a kvalitou zákroků, a že jich bylo:)Mohu se na paní doktorku kdykoli obrátit, poradí, vysvětlí a vyjde vstříc.
Stran chování paní doktorky a sestřičky.....obě jsou vždy milé, nepovyšují se a chovají se profesionálně...a možná jak vy k ní, ona k vám....Ordinaci už navštěvuje celá naše rodina i od nejmenších a jsme spokojeni, doporučuji!• • •
Carmina
K paní doktorce chodím od 4 let vážení a veškerá kritika je reálná. Je povýšená, uštěpačná, jízlivá a podlá. Její práce je, ale kvalitní. Její sestra se k ní náramně hodí. Skvěle se v jízlivosti doplňují. Opět, ale musím konstatovat, že sestra dělá svoji práci dobře. Sice s nechutí a pocitem konfrontace chodím stále k nim. Už 25 let.
Julie
Byla jsem dnes u pani zubarky s dcerkou poprve a byla jsem velmi mile prekvapena,jak mila byla pani doktorka i sestricka. Za me maximalni spokojenost. Dcerce odvrtali kaz a ta ani nepipla,vse pani doktorka vysvetlila,poradila.
ma.rajnis
Přístup zubařky je naprosto šílený. Po neustálém půlročním přeobjednávání kvůli kazu jsem se rozhodl pro změnu. Akutnost problému ji absolutně nezajimala a ještě mi bylo velmi arogatním způsobem řečeno, že je to moje chyba. Nechápu jak může mít někdo takovouhle potřebu se povyšovat. Nevím, jak může tato ordinace vůbec fungovat. Čiré zlo!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní