MUDr. Libuše Říhová

Zubař Více

Stomatologická praxe

Bechyňova 3, Praha 16000

Jsem v péči dr. Říhové už léta, je velmi schopná a vždy se velmi uklidním pokud mne postihne "zubní katastrofa"

• Chvíli mi trvalo si na její přístup zvyknout, jak tady už někdo psal, strohá je to správné slovo. Ale po odborné stránce perfektní, šikovná (což je podle mě u zubaře strašně důležitý a nedá se to nijak nahradit), takhle nějak si představuju fungující zdravotnické pracoviště.

• Jsem u paní doktorky již deset let, je bezvadná, jsem moc ráda, že jsem zrovna u ní. Ve srovnání se zubaři mých známých je opravdu špičková, nic nezanedbá, dělá všechny potřebné prohlídky, zachránila mi už několik zubů.. Moc děkuji za její péči i za lidský přístup od ní i sestřičky.

Paní doktorka je velmi pečlivá. Je to má druhá zubařka a její péče se s tou minulou nedá srovnat. Dělá pravidelně rentgeny, čistí zubní kámen. Poradí a vše vysvětlí. Je sice trošku strohá, ale naprosto profesionální.

Paní doktorka mi byla doporučena kamarádem, zubním laborantem. Je velice profesionální, pečlivá, vnímavá...se sestřičkou Marcelou jsou naprosto sehrané. Ordinace je moderně vybavená. Pokud budete mít příležitost a stěstí, můžu jen doporučit. Podstoupil jsem pouze základní zákroky...opravy zubního kazu, výměna plomb, čištění zubního kamene...pravidelné "roční" prohlídky.