Mazurská 484, Praha 18100
Strejda
Těžko se dalo v lokalitě narazit na lepšího zubaře! Velká škoda že pani doktorka skončila, zdejší honocení některých zúčastněných nechápu. Brečíte na špatném hrobě!
když jsem byl minulý týden hledat zubaře. Nestačil jsem se divit. Všude samej
soukromník. Protože paní doktorka odešla do důchodu. Nikdo tam dlouho nebyl.
A hledal jsem zubaře. Nejdřív jsem to obešel. Ale hned první soukromník dejme tomu
ale jdu tam kde byla paní doktorka a druhej soukromník. Opravdu dnes pacient
aby velmi těžko hledal zubaře. A né toho co hledí jenom na peníze. Kam jsme
se to za těch 20let dostali? Do doby kamenné!!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní doktorku vřele doporučuji, chodíme k ní s manželem a dětmi, má profesionální přístup, vždy vše vysvětlí, je milá, děti se k ní pokaždé těší. Škoda, že letos končí :-(
Dobrý den, paní zubařka je velice milá a vstřícná, vžy mě i mé dceři věnuje 100% možné péče...můžu jen doporučit!!!!!
doporučuji
Vynikající lékařka!!!! Chodíme k ní celá rodina a spokojenost!!!!!!!!!
```• • •
Opravdu vyníkající zubařka a velice příjemný člověk.Jenom samá chvála!!!!!!!
Z
Zy
Vynikající doktorka se zájmem o pacienta, chodím k ní již téměř 15 let a díky ní mám zuby v nejlepším pořádku.
G
GP a TP
100 % bez debaty.
Martin Šnýdr,Praha 8 - Bohnice
K paní doktorce chodím víc jak deset let.Má velmi příjemné vystupování a před zákrokem vždy popíše situaci,která bude následovat.Strachem ze zubaře jsem, narozdíl od bývalé manželky,nikdy netrpěl.Mojí exženě paní doktorka dala zuby nejen dohromady,ale úspěšně ji přivedla k používání rovnátek.Co se placení týká,platím většinou o dost méně než jiní jinde.Se svou zubařkou jsem spokejen a rozhodně ji nehodlám měnit.