Cimburkova 31/407, Praha 13000
Pavel Dittrich
Pan prim. MUDr. Ladislav Knajfl je vynikající odborník s velmi lidským přístupem. Trpělivě ve své ordinaci v Olšanské ulici léčil až vyléčil mamince (98 let) již podruhé problémy s oběma nohama. Patří mu velký dík!
• jiné místo • Jiný •
Kateřina Köhlerová
Pan primář mi zachránil život,Přišla jsem k němu na poslední chvíli a i ve špatném psychickém stavu,pan Knajfl mě zachránil,že moje postižená dcera, díky panu primářovi nepřišla o matku. Děkuji mu za všechno
Olga• • •
Sandra V.
Výborný chirurg. Mám s ním jen ty nejlepší zkušenosti. Chodíme k němu já i přítel a nikdy nás nezklamal. Vřele doporučuji.
abc_pro54
Byl jsem k němu jako specialistovi odeslán praktickým lékařem. Můj problém mi správně diagnostikoval, zaslal mě na jedno specializované vyšetření a následně mě vyléčil. Takže plná spokojenost.
Jediné, co mu lze právem vytkout, je, že se u něj dlouho čeká a jelikož je v čekárně většina věcí zevnitř slyšet, tak to není jen počtem pacientů a náročností jejich vyšetření, ale i tím, že se s pacienty zdlouhavě vykecává zcela mimo rámec zjištění zdravotního stavu a vypráví své různé zdlouhavé historky.• • •
Lenka
V dnešní době se jen těžko najde tak dobrý lékař, jakým je pan doktor Knajfl. Takový lidský přístup s viditelným zájmem o pacientovo zdraví se už moc nevidí. Opravdu kapacita!
N
nalim
Dr Knajfl je výborný chirurg, operoval mne v r.2003 a jsem spokojen. Operace byla prováděna podruhé - dřívější
chirurg provedl operaci špatně, proto musel dr Knajfl zajistit lepší provedení. Já mu za to od té doby jsem velice vděčný.
Dr. Knajfl je i mimořádný člověk s citem k pacientovi, protože dokáže i nad rámec věci poradit, což mnoho lékařů neumí. Děkuji mu moc.• • •
m.roztočil
Výborný lékař i skvělý člověk s nadhledem a praxí , takových kdyby všude bylo, bylo by nám všem dobře :-))
Z
Zdeněk Mayer-Praha
Pan primář Knajfl je velice mimořádný doktor a člověk s mimořádně citlivým přístupem k pacientům. Málokterý lékař vám podrobně vysvětlí příčinu vašeho problému a následný postup léčby.Když od pana doktora Knajfla z jeho ordinace odcházíte máte dojem, že je vám už daleko lépe .
Nejlepší
Pan primář Knajfl je lékař bezkonkurenčně nejlepší. Bez debat! L.S.