MUDr. Ladislav Knajfl

Chirurg Více

Soukromá chirurgická ordinace

Cimburkova 31/407, Praha 13000

Pan prim. MUDr. Ladislav Knajfl je vynikající odborník s velmi lidským přístupem. Trpělivě ve své ordinaci v Olšanské ulici léčil až vyléčil mamince (98 let) již podruhé problémy s oběma nohama. Patří mu velký dík!

• jiné místo Jiný  •

• Pan primář mi zachránil život,Přišla jsem k němu na poslední chvíli a i ve špatném psychickém stavu,pan Knajfl mě zachránil,že moje postižená dcera, díky panu primářovi nepřišla o matku. Děkuji mu za všechno
    Olga

• S

Výborný chirurg. Mám s ním jen ty nejlepší zkušenosti. Chodíme k němu já i přítel a nikdy nás nezklamal. Vřele doporučuji.

• A

Byl jsem k němu jako specialistovi odeslán praktickým lékařem. Můj problém mi správně diagnostikoval, zaslal mě na jedno specializované vyšetření a následně mě vyléčil. Takže plná spokojenost.

Jediné, co mu lze právem vytkout, je, že se u něj dlouho čeká a jelikož je v čekárně většina věcí zevnitř slyšet, tak to není jen počtem pacientů a náročností jejich vyšetření, ale i tím, že se s pacienty zdlouhavě vykecává zcela mimo rámec zjištění zdravotního stavu a vypráví své různé zdlouhavé historky.

V dnešní době se jen těžko najde tak dobrý lékař, jakým je pan doktor Knajfl. Takový lidský přístup s viditelným zájmem o pacientovo zdraví se už moc nevidí. Opravdu kapacita!

• N

Dr Knajfl je výborný chirurg, operoval mne v r.2003 a jsem spokojen. Operace byla prováděna podruhé - dřívější
    chirurg provedl operaci špatně, proto musel dr Knajfl zajistit lepší provedení. Já mu za to od té doby jsem velice vděčný.
    Dr. Knajfl je i mimořádný člověk s citem k pacientovi, protože dokáže i nad rámec věci poradit, což mnoho lékařů neumí. Děkuji mu moc.

Výborný lékař i skvělý člověk s nadhledem a praxí , takových kdyby všude bylo, bylo by nám všem dobře :-))

• Z

Pan primář Knajfl je velice mimořádný doktor a člověk s mimořádně citlivým přístupem k pacientům. Málokterý lékař vám podrobně vysvětlí příčinu vašeho problému a následný postup léčby.Když od pana doktora Knajfla z jeho ordinace odcházíte máte dojem, že je vám už daleko lépe .

• Nejlepší

• Pan primář Knajfl je lékař bezkonkurenčně nejlepší. Bez debat! L.S.