MUDr. Kristina Sedláčková

Zubař · Více

Stomatologická ordinace

Mazurská 2/484, Praha 18100

Paní doktorka nás pacienty nejprve usadí, do křesla. Potom na nás spustí, své profesionálně a lidsky podané informace. Následně nás zpracuje, tak, abychom mohli jako opět zdraví lidé rozdávat úsměvy a radost kolem, protože nám ty naše zoubky slouží. Vřelý dík, paní doktorko. Jste žena na svém místě.

• Díky paní doktorce jsem se přestala bát vyšetření na zubním. Než něco udělá, vysvětlí proč, dá možnosti výběru. Jsem maximálně spokojená.

• výborná a vždy ochotná lékařka, vynikající odbornice

bezkonkurenčně nejlepší-vždy s úsměvem na tváři-vše ochotně vysvětlí.ukáže.Tato sympatická . příjemná a pohodová profesionálka mě za ta léta co k ní docházím dala dohromady nejen zuby ale i moje psycho-přesvědčila mě o tom že zubař není nepřítel,že je to človíček,který mě chce pomoci-jen záleží na přístupu a profesionalitě.Dnes se ke SVÉ zubařce přátelé těším ,protože na 100% vím že z ordinace vyjdu s úsměvem a bez bolestivých grimas s tím že si zaškrtnu další termín návštěvy MÉ SUPERZUBAŘKY. Opravdu zcela upřímě DOPORUČUJI !! Kristínko-děkuji že jsi!! :-))

• Z

Mohu jen vřele doporučit....Profesionálka , vždy je mi vše vysvětleno,
    doplněno o skvělý přístup. Během posledních patnácti let jsem měnil bydliště
    pětkrát v různých městech. Tady jsem se setkal s bezkonkurenčně nejlepší péčí.
    Zjednodušeně řečeno: "Díky Vám se už zubaře nebojím".

Kristinka je nase slunicko. Od doby co chodim k ni, zubare se nebojim. Vzdy s dobrou naladou, prijemnym vystupovanim, veselou prihodou a skvelym pristupem. Chodime k ni cela rodina a jsme opravdu moc spokojeni. Clovek na spravnem miste. Takovych doktoru by to chtelo v nasem zdravotnictvi vic!! Kristino dekujeme!!!

Skvělá, ochotná lékařka... A abych citoval klasika: "V řemesle se vyzná a co udělá, to je lidem pro radost...".