MUDr. Kateřina Dudová

Zubař Více

Ordinace

Bechyňova 3, Praha 160 00

Pani MUDr.Dudová mne přijala a ošetřila v situaci kdy moje lékařka měla dovolenou a všichni ostatní ordinace mne odmítli ošetřit. Byla přijemní a výjimečná odbornice., Děkuji pí.doktorce a sestřičce za jejich vynikající přístup k pacientům.

• V

Přidávám se s pozitivním hodnocením. Paní doktorka je pečlivá, empatická a i tak nepříjemný zákrok, ze kterého jsem měla z minulosti strach díky špatným zkušenostem u jiného doktora, byl u ní v pohodě zvládnutelný. Sestřička byla sympatická a pomohla mi s paní doktorkou určitě zvládnout moji nervozitu ze zákroku.

• Ordinace Jiný  •

Paní doktorka i sestřička byly super, moudrák venku a naprosto fantastický přístup. :) Pokud se bojíte, určitě moc doporučuji paní doktorku. Vytrhnutí zubu bylo paradoxně super.

• Ordinace Jiný  •

Nejlepší zubařka na světě. Oba zuby moudrosti venku s neuvěřitelnou profesionální šikovností. Fantastický přístup k problému, rychle a hlavně úspěšně vyřešen.

• T

Puvodne jsem sel za jinym doktorem, ktery mi mel zub vytrhnout, ale mel dovolenou. Zaklepal jsem tedy na vedlejsi dvere. Velice mila sestricka i pani doktorka me hned vzali. Zub mi pani doktorka behem 30 minut vytrhla. Sice to bolelo, ale pry vsechny dolni osmicky jsou bolestivejsi pri extrakci nez horni. V kazdem pripade doporucuji. Pani doktorka je strasne mila a ochotna.

• Ordinace Vytrzeni zubu moudrosti  •

• A

Vynikající paní doktorka.Supr a ve všem.Milá, šikovná,rychlá.Chodíme k ní skoro celá rodina a všichni jsme nadšený.Já když k ní jdu tak se skoro těším!

• Velmi milá a dobrá paní doktorka,byl jsem u ní aniž bych k ní patřil.Vysvětlila mi můj problém velice podrobně a ošetřila.Velice bych stál o to se zařadit mezi její pacienty.Abych nezapoměl na sestřičku,ta mi k mému překvapení napsala během vysvětlování paní doktorky všechny názvy léků co bych měl pořídit.Prostě servis na velkou jedničku.

• H

Musím se přidat k ostatním snad ani lepší zubařka není. A sestřička jí skvěle doplňuje. Chodím k ní s tatínkem kterému je devadesát a po vytržení 4 zubů najednou tvrdí, že to ani nevěděl. Též jednání paní doktorky a sestřičky je skvělé. No prostě jsou super parta

Vynikající paní zubařka, když jsem k ní přišla, moje zuby byly v doslova dezolátním stavu. Zachránila vše a teď už jenom pilujeme nedostatky. Skvělá paní doktorka s lidským přístupem, perfekcionista, který do dokonalosti dovádí svou práci a NIKDY! mě nic nebolelo a to, že jsem fakt strašpytel a zubařů se bojím. Vřele doporučuji všem!

• B

Paní doktorka i sestřička jsou skutečně úžasné dámy. Trhání zubů nebyl žádný problém.Vždy ochotné a usměvavé.I se zasmějeme.