Průběžná 89/633, Praha 10000
MaA
NEDOPORUČUJI! Chodila jsem k němu asi 2 roky a to už stačilo. Jednou mi zaplomboval zub a za týden jsem tam musela běžet znova, protože to udělal blbě a já myslela, že se z tý bolesti zblázním. Po druhé, když jsem tam šla na preventivní prohlídku, tak mi našel kaz na zubu (který mě nikdy ani trošičku nebolel) a bez injekce mi ho vyvrtal. Po dvouch měsících ustavičného dopováni ibalginem jsem si řekla dost a znovu se k němu objednala. Když jsem tam přišla seřval mně jak malého fracka, že proč jsem tvrdila, že je to naléhavé, když je ten zub v pořádku, na to mi v zápetí doporučil zubní pohotovost. Když bude bolet víc ať tam jdu. Prej že je to v pořádku že ten zub bolí - to je znak toho že je živý.
Ty kecy kolem politiky a jaký nedoceněný důchod bude mít jeho sestra mi až tak nevadí. Vrtání s neskutečnou bolestí - samozřejmě bez injekce to je už moc. Strašně necitlivý zubař!!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Vyborny stomatolog, zatim nejlepsi jakeho jsem kdy navstevoval, zachranil mi jiz dva zuby, ktere mi byvala zubarka chtela vytrhnout... Ve sve praci precizni, vzdy peclive vysvetli nasledujici postup a osetruje i me dve dcery, nyni jiz skolniho veku od doby co byli male. Mohu jen doporucit.
výborný a svědomitý lékař
Za panem doktorem celá rodina včetně mých dětí dojíždíme z Mnichova,kde teď pracuji,stará se o nás včetně preventivních prohlídek,malému synovi zachránil přední zub po úraze.Doma k němu chodí moje maminka,které po pár letech zhotovil už další protézy.Když se u něj předem objednáme,má na nás vždy dost času a je príjemný.Doporučujeme!
S panem doktorem mám velmi čerstvou zkušenost.Před půl rokem mi řekl,že je vše v pořádku,načež mi nová paní doktorka včera zachránila osmičku a našla díky rtg další dva kazy, na které jaksi pan doktor nepřišel.Nedoporučuji a už bych k němu nešla.PD.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Svědomitý a profesionální lékař,svoji práci odvede perfektně,pokud se pacient objedná a tím mu umožní dostatečný čas na řádné ošetření.A jsem rád,že mi vysvětlil úzké propojení lékařské péče s politikou.Je to u něj vždy zábava,pokud nemusí ošetřovat neobjednané pacienty navíc.
Z
Z.K.
S panem doktorem mám jen nejlepší zkušenosti. Chodíme k němu celá rodina a vždy maximální spokojenost. To že má objednací lhůty dlouhé a občas trochu spěchá není jeho vinna. Víte co je za umění dneska najít dobrého zubaře který Vás vezme?
kuře
již 20 let pečuje o můj chrup. Je fakt dobrý. A ty jeho dialogy politika versus zdravotnictví beru jako jeho odreagování a nevadí mi.
E
eva
kdysi tolik neřešil politiku a byl vynikající zubař , nyní je to horší občas něco zanedbá a to není u zubů moc dobré.
Michal
Velmi dobrá zkušenost, mimo práci lehce nervózní, především kv"li politické situaci v ČR.
:-) Při práci ovšem nasadí kamenný výraz a odvede výbornou práci.• • •