Vítězné náměstí 10/829, Praha 16000
Jan
U Dr Láníka jsem byl poprvé na vytažení 8mičky. To sice bolelo i přes 2 injekce, ale dobře provedené.
Překvapila mě jeho názorná edukace na ČIŠTĚNÍ MEZIZUBNÍCH MEZER. Dal mi do ruky zrcadlo, abych viděl, jak se snadno vsune kónický minikartáček a pohyby Dovnitř Ven se usazeniny, které když se nečistí, umožňují kvasinkové bujení.
Jsem už po 70 roce a za celou dobu TAKTO JEDNODUŠE, ZRCADLO DO RUKY a VIDĚT JAK SNADNO ČISTÍCÍ ŠPIČKA ZAJEDE MEZI ZUBY - Za 70 let mi tuto jednoduchost na 1 až 2 minuty NEUKÁZAL.
Ano, pan Láník hodně dbá na čištění zubů, hlavně MEZIZUBNÍCH MEZER, kam rovný kartáček moc neumí zajet.
Tak k běžnému kartáčku to chce Mezizubní špičky, kartáčky a Mezizubní kartáček. Celkem krom pasty, 3 věci.
Když se to takto předvede se zrcadlem v ruce, pohledem do vlastní pusy, je to přesvědčivé, snadné i důležité, aby v ústech mezi zuby nebujelo kvašení s vlivem na úbytek kosti i možných zánětů.
I přes jen krátký kontakt se mi jeví sestra příjemná.• Stomatologická ordinace • Jiný •
B
Beránková Eva
Pan doktor mi pred nekolika lety velmi pomohl a naprosto uzasne se postaral o muj komplikovany chrup. Do dnes si pamatuji na jeho vtipne hlasky a velmi prijemny pristup. Mohu jen a jen doporucit!!
• Stomatologická ordinace • Jiný •
Silvie
Pan doktor je velice zkušený, vždy pomůže a je citlivý. Vše pečlivě vysvětluje, demonstruje a ukazuje na rentgenech. Sestřička je úžasná.
• Stomatologická ordinace • •
I
Iveta,Verča,Helga
Pan doktor je dobrý lékař.doporučuji všem.děkujeme
velmi peclivy, svedomity, znaly sve prace.
Pan doktor Láník je dokonalým příkladem toho, kdy se profesionalita snoubí s úžasně lidským přístupem. Nejenže po mnoha letech trápení a střídání lékařů to byl právě on, kdo dokázal vyřešit můj problém, ale navíc byl vždy nesmírně příjemný, pokaždé mi dokonale vysvětlil, co bude dělat, a ještě si se mnou stihl povídat. A co víc, při následující návštěvě si náš rozhovor pamatoval.
Můžu ho jedině doporučit. Návštěva zubaře asi nikdy nebude nejpříjemnější zážitek, ale pan doktor Láník dokáže veškeré nepříjemnosti srazit na minimum :-)
Věra Kubátová• • •
Výborný pan doktor, který vše pečlivě vysvětlí, upozorní na případnou bolestivost (která však není častá), zachází s pacientem jako s inteligentní bytostí (což je chování, kterého se mi u českých doktorů často postrádám) a nejedná nepřijemně. Po předchozích zkušenostech jsem ráda že se dál nemusím bát chodit k zubaři,
Velice dobrá péče a přístup k pacientovi
SV
Výborný stomatolog - profesionál, vždy si udělá dostatek času na ošetření a dobře poradí. Výsledky jeho práce jsou maximálně trvanlivé. Doporučuji.
S panem doktorem jsem velmi spokojený.Podává konzistentní a vysoce profesionální výkon.Je citlivý , odborně zdatný. Na jeho ošetření-i když se jedná o nelehké zásahy- se i těším.Protože vím, že mi pomůže.Takových kdyby bylo víc.