Bechyňova 3, Praha 16000
Sarka
Někomu by se mohlo zdát, že je trochu od rány, ale jsem s její prací spokojená. Vždy mi vyjde vstříc s termíny i když mám akutní problém. Stačí zavolat a domluvit se. Žádné dlouhé několikaměsíční čekací lhůty. A navíc má i skvělou sestřičku. Dávám 5 hvězdiček.
Maximální ochota a vstřícnost, když jsem tam přišel s bolestí zubu, ikdyž tam nejsem zaregistrovaný, ani jsem nebyl objednaný. Děkuji.
U paní doktorky jsem byla jen párkrát, ale jsem spokojená - žádné dlouhé čekání, svědomitost, v podstatě příjemný zážitek :)
paní doktorka je velmi šikovná a neustále se vzdělává v možnosti použití nových metod - nesetkala jsem se za celá léta, co ji navštěvuji s tím, že by mě odmítla ve chvíli, kdy jsem měla nějaký problém a vždy vysvětlila postup prací
míla
Paní doktorka je moc milá a ochotná, chodím k ní už asi 15 let a za tu dobu s ní nemám žádnou špatnou zkušenost. Rovněž s kvalitou poskytované péče jsem spokojená. Objektivně musím říct (a zaklepat na dřevo) že mám pouze pár plomb, takže jiné typy zákroků posoudit nemohu.
Prijemna pani zubarka, co ji prace bavi a clovek si ani nepripada jak u doktora
Z
Zamarovský Peter
Svědomitá a milá
Z
Zamarovský
Svědomitá, šikovná a milá.
Ž
Žiaková
Paní doktorka je šikovná a hodná. A má trpělivost i s takovou hysterkou, jakou jsem na zubařském křesle já :-)