U nemocnice 2, Praha
H.M.S.
Odborník a skvělý člověk. Pan doktor mě operoval před dvěma lety a stále na něj vzpomínám. Prošla jsem si složitým obdobím, kdy jsem se setkávala se spoustou zdravotníků a on je jedním z těch top. Doporučuji všem, kteří mají možnost vybrat si svého chirurga.
• Všeobecná fakultní nemocnice • Jiný •
Ludmila Jirásková
Laskavý optimistický přístup, pečlivost, vlídnost, precizní operatér, postup léčby důkladně vysvětlí.
• Všeobecná fakultní nemocnice • Jiný •
Karolína Adamová
Pan MUDr. Jindřich Šuk je vynikající operatér, s citlivým přístupem k pacientovi.Děkuji panu doktorovi za vše, co pro mne udělal. Prof. K.Adamová
• Všeobecná fakultní nemocnice • operace •
Zoki Biljojed
Není co řict o pana doktora Šuka, četls jsem nazoru lidem a že někdo řekne arogatni a necitlivy to vubec není pravda, jako cizim prislušnikem mužu rict bez konkurečni jako za človek a pak doktor je skromnejši než 90% sester a prosim vas řeknete něco o tom jaky je postup věčina lidech tež jsou drze a co? děkuji Zoran Dimitrijevič
danajiroudkova
Úžasný člověk, dobrý odborník s výborným přístupem k pacientům, vždy ochotný poradit a uklidnit. Děkuji za péči. Bývalá a asi i budoucí pacienka.
Petr
Skvělý odborník, citlivý lékař, čověk s lidským přístupem a stále dobrou náladou. To je pan asistent. MUDr.Jindřich Šuk. Děkuji za péči. P.S.
Věra Krčmová
Jsem jeho pacientka skoro 20 let. Už mě i jednou operoval. Lidský přístup ochoten vše dopodrobna vysvětlit.
Host
Velmi arogantní přístup, neochota pomoci a vyslechnout
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Velmi citlivý přístup k pacientovi, všechno vysvětlí, snaží se o co nemenší zátěž pro pacienta, skvělá pooperační péče!
Pan doktor Šuk je nejlepší odborník,jakého znám