MUDr. Jana Kotrčová

Zubař Více

Stomatologická ordinace

U Hostivařského nádraží 6/1328, Praha 10200

Dr.Jana Kotrčová, je doktor srdcem, já stomatologii nenávidím, při první návštěvě jsem ji ani neotevřel ústa, ona ovšem je dentista na svém místě, lidská, šikovná a výborná.

• Sympatická, milá a šikovná paní doktorka. Znám ji někdy od 70 let - stále stejná holčina :-))). Sám jsem lajdák a chodím velmi-velmi nepravidelně na kontroly, ale
    léčí celou naší rodinu. A když se jí podařilo k plné spokojenosti ošetřit matku, která má ze zubní procedury hrůzu, tak to už je super výkon. Teď jen doufám, že nám nikdy neodejde do důchodu - což se asi nepodaří. Zdravím Milan Talián

• PNÍ DOKTORKA JE FAJN,ŘEKLA BYCH CO JE TAM STŘIČKA ŽE JE TAK TROCHU GENERÁL A S TÍM OBJEDNÁNÍM TO JE FAKT ŠÍLENÝ,ČLOVĚK TAM MUSÍ ZAJET.JNAK JSEM SPOKOJENÁ

• Z

Výborná a lidská

• Ochotná, milá, jediné co bych vytkla je, že se k ní do ordinace nebo na mobilní telefon nelze dovolat, objednává pouze osobně nebo SMS - což pro starší lidi může být problém.

• G

Skvělý člověk + skvělá doktorka