MUDr. Jan Pavlíček

Zubař Více

Samostatná ordinace PL stomatologa

Vajgarská 1141, Praha

• H

Od té doby, co navštěvuji tohoto pana doktora, nebojím se jít na ošetření zubů.Ošetření bývá téměř bezbolestné. Pan doktor je pečlivý a citlivý k pacientům.

• Samostatná ordinace PL stomatologa Jiný  •

Pan doktor je možná dobrý zubař, ale s chováním je to horší. Nic člověku neřekne, nevysvětlí. Já jsem se k zákroku vlastně vůbec nedostala, protože jsem na základě jeho opravdu nelidského chování raději odešla. Zubaře se bojím, bylo mi na omdlení, ale pana doktora zajímal jen jeho čas a peníze.

Veliký profesionál, strašně mi pomáhá. Věnuje se mi vždy přibližně hodinu, vysvětlí a vše je naprosto bezbolestné. Nikdy jsem nebyla tak spokojená. Naprosto doporučuji !!!

• V

Chodím k panu doktorovi sice jen asi 5 let, ale i tak jsem velmi spojená. Je pečlivý, ochotný, vše vysvětlí. Vždy všechno skvěla bez bolesti ošetří. Návštěva u něj není žádným utrpením.

Chodím k panu doktoru, několik let, jsem velice spokojena, o korunce ani nevím, plomby a trháni zubu jsou pro pana doktora hračkou. Velice pečlivý a ochotný. Děkuji.

Pan doktor je skvělý lékař, pečlivý jako málokdo a vždy vysvětlí vše, co je potřeba. Chodím k němu a celá moje rodina 20 let a nikdy jsem neměla špatnou zkušenost. Termíny na neakutní objednání jsou delší, ale to je myslím v pořádku a pokud máte problém vezme vás každý den ráno, takže nevím v čem je problém. Sestřička je milá a ochotná a vždy se snaží vyjít vstříc!

Pan doktor toho sice moc nenamluví, ale je to profesionál a umí. Jak se říká mluviti stříbro- mlčeti zlato, má opravdu zlaté ruce . Ano, objednací termíny jsou i několikatýdenní, ale to svědčí o velkém počtu klientů, kteří k němu mají obdobnou důvěru , jako já. Jeho akutní pohotovost od 7.30 funguje !

setřička absolutně zoufalá k doktotorovi jsem se ani nedostal reději jsem vyhledal jiné ošetření ......................již nikdy více děkuji

nejlepší lékař ve svém oboru,žádné experimenty ale profesionální péče a přístup,a je moc hodnej,a jeho sestřička také.

Pan doktor je ochotný. Ikdyž se zubařů bojím u něj mám jistotu, že vždy dostanu to nejlepší a že mě uklidní. Děkuji