MUDr. Ivana Jiráňová

Zubař Více

Praktické zubní lékařství

U Hostivařského nádraží 6, Praha 10200

• T

Paní doktorku jsem potkala na pohotovosti ve Spálené. Snad nikdy jsem nepotkala tak skvělou zubařku. Bylo vidět, že je člověk na svém místě znalostmi a jako třešnička na dortu ještě opravdu lidskost, která se už moc nevidí. Ordinovala ještě s jedním panem doktorem, který byl taky úžasný i přes menší jazykovou bariéru. Všichni empatičtí včetně sestřičky a pána dole na vrátnici.

• jiné místo Jiný  •

Na paní doktorku jsme narazili na zubní pohotovosti ve Spálené ulici. Musím říct, že dlouho jsem nezažila tak skvělý přístup k dětem. Syn seděl bez pomoci dospělého… podotýkám, že je autista. Paní doktorka vše vysvětlovala podporovala a povzbuzovala. I když to asi nebylo nic příjemného tak syn se pak z čekárny vracel ze chce paní doktorku obejmout. Moc děkujeme

• jiné místo Jiný  •

Veľká snaha pomôcť pacientovi, trpezlivá ošetrovala môjho malého syna ktory ma obrovský strach veľká vďaka za jej prístup k deťom.

• E

Měli jsme čest s paní doktorkou na poliklinice v spaleny. Paní doktorka prijmula pacientku a jedine co udělala byl vyplach a poznámka, ze je to pribarvene.
    Paní doktorce ‘utekl’ mrtvý zub :-) za me naprosto neprofesionální přístup a pouze lenost udělat poradně vyšetření
    Kdybych mohla hodnotim do minusu

• jiné místo Jiný  •

Na paní doktorku jsem narazila na pohotovosti ve Spálené a musím říci, že jsem byla mile překvapena. Paní doktorka je milá, ochotná a hlavně odborník na svém místě. Ošetření bylo navíc i dost rychlé a hlavně pomohlo. Moc a moc děkuji

• O

Nejlepší zubařka na světě. Bohužel nikde nemůžu najít kontakt na její ordinaci, ale vzhledem k tomu, že je vedoucí lékařka na zubní pohotovosti ve Spálené ulici, tak asi nemá. A to mě totálně štve

• G

Na paní doktorku jsem narazila na zubní pohotovosti ve Spálený ulici. Klobouk dolů. Milá, profesionální a moc mi pomohla narozdíl od mé zubařky.

• Praktické zubní lékařství Jiný  •

Vyborna zubarka, uzasny pristup. Kdykoliv jsem potreboval snazila se mi vyjit vstric a pomoci.

• B

Také jsem byla již u jiných doktorů, proto mám možnost srovnání a v dnešní době je na každém z nás, zvolit si svého doktora a pro nás důležité priority.Já jsem naprosto spokojená se zkušenostmi paní Mudr.Jiráňové i jejím přístupem.V dnešní uspěchané době se již podobný přístup nevidí a u žádného jiného zubaře jsem se necítila tak dobře jako u paní doktorky Jiráňové.Vždy pomohla mně i celé mé rodině a je vidět, že dobře ví co dělá.Paní doktorce i sestřičce děkujeme za veškerou péči, ochotu a lidský přístup, kterého si my velmi vážíme a přejeme jen to nejlepší. S úctou!

• Perfektní a velice rychlé ošetření