MUDr. Ivana Conková

Zubař Více

Praktické zubní lékařství

Zelená 12/1606, Praha 16000

Začali jsme chodit po přestěhování do Prahy, staršímu synovi našla dva kazy zanedbané od předchozí dr, u mladšího začala řešit křivé zuby, za což ji zpětně děkujeme. Mínus je trochu zastaralá čekárna.

• Praktické zubní lékařství Jiný  •

K paní doktorce jsem chodila celý život, bohužel. Paní doktorka a sestřička jsou sice moc hodné, ale když jsem se s přetrvávajícími záněty dásní rozhodla odejít k novému zubaři, nestačila jsem se divit. Kazy pod plombama, mezizubní kazy, a “vyléčené” horní šestky vyléčené opravdu nebyly. Rada paní doktorky na záněty byla ať si čistím zuby po každém jídle parodontaxem. Samozřejmě plomby, které mi paní doktorka dělala několikrát vypadaly a při čištění kanálků mi nikdy nedala injekci. Paní doktorka nedělá rentgeny a už asi i špatně vidí, protože nový zubař mi ukázal v zrcátku obří kaz z vnitřní strany, mimochodem u zubu se kterým jsem chodila k paní doktorce asi půl roku, že mě bolí. Když mi v lednu udělala poslední plombu, tak mi jí udělala tak špatně, že mi dva týdny krvácela dáseň. Po tomhle jsem se rozhodla, že k paní doktorce už nikdy nepůjdu. Od března chodím k novému zubaři a jsem tam pomalu každý týden/nejdéle po dvou týdnech a zdaleka není u konce A po každé, když odcházím od nového zubaře, mám hrozný vztek, že jsem Od paní doktorky neodešla už dávno a nechala to zajít tak daleko, ale přeci jen jsem jí věřila a myslela jsem, že dělá svojí práci dobře. Moc mě to mrzí, ale paní doktorku opravdu nedoporučuji.

• Praktické zubní lékařství Jiný  •

• V

Paní doktorka i sestřička jsou velmi milé dámy a podařilo se jim neuvěřitelné. Můj syn chodí k zubaři vlastně docela rád:). Děkuji!

Dnes jsem byla se synem (5 let) u paní dotorky Conkové poprvé a jsem velmi spokojená. Paní doktorka i sestra jsou příjemné, na syna celou dobu mluvily, vysvětlovaly, co budou dělat atd. Šlo o vrtání menšího kazu a bílou plombu. Syn i přes menší bolest vůbec nebrečel a z prvního zážitku s vrtačkou si tak snad neodnáší do života trauma. Návštěvu i plombu hradí VZP, takže nás to vyšlo na 0 Kč.

• Paní doktorka je dobrá dětská lékařka. Chodíme k ní celá rodina. Starší děti sice už překročili osmnáctku, ale paní doktorka je ošetřuje dále. Mladší se k ní nebojí a návštěva proběhne vždy bez problémů. Paní doktorka nám navíc vychází časově dost vstříct. Mohu jen doporučit. Vlaďka

• "Poprvé a naposledy". Paní doktorka je milá ze začátku. Jakmile můj 2 letý syn začal plakat, změnila tvář. Násilím se mu snažila za každou cenu dostat do pusy vrtačku, která ještě pamatuje Gustava Husáka. Nutily mě plačícího a bránícího se syna násilím udržet. Po marném boji jsme vyšetření naštěstí zavčasu ukončili. Opravdu traumatizující a nezapomenutelný zážitek. Navíc ordinace je velmi zastaralá.

• Paní doktorka je sice velmi mila, hodna a možná i k dětem šetrná. Ale poté co mi od ní vypadla asi 2krát do měsíce plomba, zdůvodu její nepečlivosti, musím říci že tuto doktorku nedoporučuji.

K paní doktorce chodím již několik let. Nemohu si ji vynachválit. Milá, citlivá, k pacientům šetrná. Co se týče odbornosti, 100%ní profík. Stejného názoru je i má dcera, která ji rovněž navštěvuje.

• V

Paní doktorku mohu jenom doporučit. Naše rodina s ní má velmi dobré zkušenosti, obě děti k paní doktorce chodí rády a nebojí se. Pacientům věnuje čas i péči, a to je také na její práci znát. Myslím, že právě devízou paní Conkové, je její svědomitost a přátelská práce s dětmi.

• A

Velmi milá a svědomitá paní doktorka, díky které se můj syn nebojí zubaře.