Bechyňova 3, Praha 16000
adrianarajska
Paní doktorka Šulcová si nechává platit od pacientů i výkony,které jsou hrazeny zdr. pojištˇvnou.
Kontrolujte si vše u své zdr. pojištˇovny a nechte si udělat výpis / každý rok máte na to nárok/ ,budete se velice divit za co jste platili a co za vás platila pojištˇvna ! ! !• • •
Jindra
Musím říct, že paní doktorka je profesionál ve svém oboru. Vždy odvede svoji práci velmi kvalitně. Jediné, co bych ji vytknul, je její občasné náladové chování.
jsem s ní velmi spokojen
Paní doktorka Šulcová je naprostý profesionál, velice pečlivá a navíc úžasně lidská a příjemná. Jezdíme za ní s rodinou přes celou Prahu a měnit nechceme ani za nic! Obě děti se díky jejímu přístupu a péči vůbec nebojí a návštěva v ordinaci je pro ně v podstatě společenská událost :-) Tímto paní doktorce moc děkuji!
Velmi milá a pečlivá paní doktorka. To co mi jiný stomatolog během několika let pokazil, ona profesionálně vyléčila a nadále to při pravidelných prohlídkách kontroluje. Sestřička je také velmi příjemná a vstřícná. Jako spokojený pacient doporučuji.
velice prijemna dama, ktera umi!
k pani doktorce chodime nekolik let cela rodina,ma velmi prijemny pristup k detem-vubec se ji neboji.mohu vsem vrele doporucit
K paní doktorce chodíme celá rodina a i díky ní, úspěšně učíme naše děti, že zubaře se není třeba bát. Má opravdu zlaté ruce....
Paní doktorka je velice příjemná
R
RV
Paní doktorka je naprosto vynikající, přesně v duchu ostatních příspěvků.