MUDr. Hana Mitáčková

Zubař Více

Ordinace stomatologa

Generála Janouška 1006, Praha 19800

• Na paní Mitáčkovou nikdy v životě nezapomenu.. jako malý kluk mi boleli zuby byl sem u ní jednou v životě dala mi plomby ale odpoledne sem měl šílené bolesti zubů i přes ty plomby když jsme tam přišli znovu druhý den ráno tak mě paní Mitáčková obvinila že simuluji že mi to nemůže bolet když mám plomby a že se chci vyhnout jen školy.. několikrát sem jí říkal že mám šílené bolesti a že to není pravda!, i přes bolesti sem šel do školy.. museI sem to řešit s rodiči a šli na pohotovost.. tam zjistili že ty plomby jsou špatně a že tam mám díry že se nediví že mi to strašně bolí.. takže paní Mitáčková už nikdy v životě!! nejvíc mě mrzí že rodiče si to s ní nešli vyříkat a ukázat jim zprávy z pohotovosti.. taková zubařka tam nemá vůbec co dělat a jestli měl s ní každý dítě problém a každého obvinila že jen simulují kvůli škole tak by se nad sebou měla zamyslet..

• Ordinace stomatologa  •

Nemohu doporučit.
    Paní zubařka zanedbala preventivní prohlídky, které mnohdy trvaly sotva minutu, pod plombami od ní mi nový zubař našel špatně vyvrtané kazy, které bylo třeba opravit.
    Ona i zdravotní bratr jsou navíc velmi nepříjemní.

• Tato lékařka mi v dětství způsobila celoživotní trauma ze zubařů. Bez lokální anestezie (která se ale v té době běžně používala) mi vrtala zub a vzhledem k tomu, že to dost bolelo, tak jsem ucukla. Křičela na mě, že mi takhle rozvrtá jazyk a všude bude plno krve. To byla konečná, způsobila akorát hysterický pláč. Naštestí se mnou byla v ordinaci máma, která mě okamžitě popadla a šly jsme pryč. Dnes už samozřejmě chodím jinam, ale před každou návštevou zubaře se klepu. Na jméno Mitáčková nikdy nezapomenu.

Stejně jako v případě komentářů níže - Nedoporučuji. Zuby na kterých mi vyvrtala kaz zaplombovala a po měsíci jsem musel znovu, protože kaz tam zůstal. Po přechodu k jiné zubařce se vrtání opět opakovalo - tentokrát už úspěšně.

Chtěla bych varovat všechny rodiče, kterým na dětech záleží před touto paní doktorkou. Přístup absolutně nepochopitelný, syn mi probrečel celou noc takže jsme hned ráno navšívily paní doktorku v časných hodinách jako pohotovost, a to co se odehrálo, to se nedá ani popsat, jednání a přístup absolutně neodpovídá přísaze kterou musela složit a to pomáhat a léčit. Půl hodiny řešila registraci atd a to co dítěti je nebo není jí v celku nezajímalo. Ve finále nám bylo řečeno běžte si kam chcete (píši to slušně) ale já Vás neošetřím protože nechci. Zajímalo by mě jak si to v dnešní době může lékař vůbec dovolit a to nemluvím o tom, že tomu všemu přihlížel i můj syn, který z toho byl opravdu v šoku!!!!!

• D

Opravdu nedoporučuji, synovi zničila všechny šestky, neboť pod každým zubem, který "ošetřila" a zaplombovala byl kaz, což se potvrdilo na RTG. Synovi museli na Stomatologii v Kateřinské jeden zub - 6 vytrhnout, bohužel to byl již druhý zub. Nyní syn dochází na soukromou stomatologickou kliniku, kde se snaží zbývající 3 zuby zachránit. Bylo mi řečeno, že zuby paní doktorka nedovrtala a zanechala kaz, který se pod plombou šířil. Od rodičů dětí z Černého Mostu mám dost podobné zprávy.

• Jsem velmi zklamaná. Vybrala jsem paní doktorku právě podle zdejšího dobrého hodnocení, protože jsem sháněla zubaře pro svou dceru. Během půlroku jí spravovala jeden zub nadvakrát, a ani jednou se jí to nepodavedlo. Oba zákroky bez jakékoliv anestézie, přestože napodruhé už byl kaz zřejmě dost hluboký, takže jediné, co si z toho dcera odnesla, je strach ze zubaře. Nakonec jsme s dcerou skončili v DentMedicu, kde z RTG zjistili, že pod plombou je opět!! hluboký kaz, který už nešlo řešit jinak, než vytržením zoubku - naštěstí to byl ještě dočasný. Přístup k pacientovi ani úroveň ošetření tam a u paní doktorky se vůbec nedají srovnat. Sice se za většinu zákroků platí, ale raději zaplatím, než dceru vystavovat dalším traumatům v podobě zákroků u paní doktorky.

Velmi ochotná ,příjemné vystupování, kladný vztah k dětským pacientům, velmi doporučuji Jarka Procházková

• A

Příjemná paní doktorka. Snaží se vyjít vstříc a je ochotná.

Příjemná paní doktorka s hezkým vztahem ke svým dětským pacientům. Chodí dělat i prevence do MŠ - i tam vždy spokojenost.