MUDr. Hana Kalinová

Zubař Více

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Číslo ověřené
Umístění: jiné místo Jiný

Paní doktorka mne zbavila oralofobie, kterou jsem díky nejmenovaného "zubaře" nabyl. Je super, hlavně když si pobrukuje s melodiemi v rádiu při práci! Zkrátka profesionální přístup bez jakýchkoliv emocí. Rovněž sestřičku si dovedla vybrat. Doporučuji, i když vzhledem k množství spokojených pacientů asi další nepřijímá...

Umístění: jiné místo

Paní doktorka Kalinová je profesionální, pečlivá a mluví stručně a jasně,co víc si přát od dobrého stomatologa..

Doktorka Kalinová je nepříjemná a velice protivná-obzvlášť když jí není dobře, což jsem bohužel "vychytala" několikrát a připadala jsem si, že ji hrozně obtěžuji...Nechápu tedy tolik kladných hodnocení-jedině, že jsou na paní doktorku, která Kalinovou zastupovala-ta byla opravdu super-milá, příjemná a usměvavá. Od Kalinové odcházím, protože je to opravdu děs a k zubařům mám díky ní opět odpor!

Jsem absolutni magor a strašpytel!!!!!§zaskok za paní doktroku je nej začinam se nebat zubaře diky nim děkujeme za ni a i sestra super paní!!!!jen tak dal!

Lepšího stomatologa by člověk jen těžko hledal, perfektní, profesionální přístup, velmi pečlivá práce a vynikající péče. Dokonce se jako chlap občas i těším k zubaři :-)

Paní doktorka je výborná!!! Někdy trochu ostrá, ale skutečně pečlivá!
Milan

Nepřijímá nové pacienty.

Velmi milá, hodná a šetrná paní doktorka. Lidský a pozitivní přístup, příjemné vystupování, ochota. Velice doporučuji!

Vždy jsem byl velice spokojen s ošetřením, atmosférou a péčí, nepřipadal jsem si jako "rodné číslo" a jak už tady někdo psal-jaksi jsem neměl strach a opravdu to nikdy moc nebolelo (což je pro nás-chlapy-velmi důležité). Děkuji

Je špičková lékařka jak pro dospělé tak pro děti, které na jejím křesle většnou vyměknou a nechají se ošetřit:-)V čekárně se zbytečně dlouho nečeká a ošetření je na profesionální úrovni.