Poliklinika Viniční
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciO nás
Služby
Specialisté
Poliklinika Viniční
Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (67)
Jitka
Problém bagatelizoval, neřešil problém, žádný zájem
Marie
Vyšetření u pana doktora bylo nepříjemnou zkušeností. Pan doktor působil odměřeně, obtíže zlehčoval a měl arogantní přístup. Jako mladá žena jsem se necítila jako rovnocenný partner – popis problému ani okolnosti vzniku bolesti ho nezajímaly. Zprávu na žádance si nepřečetl a po krátkém vyšetření mi sdělil, že kdybych měla problém, tak „křičím bolestí“.
Obtíže mám ze sportu, ale místo snahy řešit příčinu jsem poslouchala proč sportuji a že lepší je nic nedělat. Následně mi navrhl kortikoidovou injekci. Když jsem se zeptala na omezení po aplikaci, protože jsem po vyšetření potřebovala do práce a s injekcí jsem nepočítala, reakce byla nepříjemná. Po odmítnutí injekce mi řečeno, ať se objednám, až budu „rozumnější“.
Po této situaci se změnil i přístup sestry a celé ukončení návštěvy působilo stylem „další pacient“. Chyběl mi lidský přístup, zájem o diagnostiku a popis možností léčby. Měla jsem pocit, že hlavní je odbavit co nejvíce pacientů, ne skutečně hledat řešení jejich problému.
Mirka
Přišla jsem k panu doktorovi na došetření od chirurga, který mi dělal rtg a nic nezjistil. Pan doktor podle klinického obrazu s odstupem 14 dní provedl další rtg, ačkoliv jsem byla proti a zdálo se mi to zbytečné. Velmi profesionálně odhadl, vysvětlil a rtg potvrdil ůnavovou zlomeninu, která prý nemusí být zpočátku jasně patrná. Děkuji mu, konečně vím, proč jsem měla bolesti, které se mi nedařilo rozcvičit a rozhýbat. Sice se může zdát velmi rychlý, ale přesně ví, co dělá. A klobouk dolů před sestrou, která stále zachovávala klid, profesionalitu, úsměv a rovnala s respektem nabrblanou plnou čekárnu, bez ní by to neklapalo.
Libuše
Léčba arogantního ortopeda Pávka po úrazu kolen,žádný rentgen nebo sono, obstřik který nepomohl a vytáhnutí tekutiny z kolene také nepomohlo.A naposledy říct že to mám rozchodit,kdyby to šlo rozchodit tak k němu vůbec nepůjdu.Je to dva roky a je to čím dál horší,neujdu ani pět minut a musím si sednout,do schodů a ze schodů je to nejhorší.Kolena jako kdyby se mě měly převrátit na druhou stranu.Prave koleno se mě blokuje a nemůžu potom vůbec jít.Před úrazem jsem udělala třicet dřepů a doběhla na autobus.Teď neudělám ani jeden dřep a chůze jde hodně ztěžka a v noci kvůli bolestem nemůžu spát.
Váš účet byl odstraněn
mudr. pavek mi už při první návštěve sdělil, že po operaci v Bohunicích 2018 - 2020 mám chodit pouze tam. Vyšetření odbyl s tím, že jde o distorzi a gonartrózu II. st. Po měsíci, kdy bolesti a nestabilita přetrvávaly, připustil možnou rupturu stepu, ale bez snahy o další diagnostiku, pouze zmínil artroskopii, kterou kvůli péči o miminko nemohu podstoupit, a tím to pro něj skončilo. Bez oznámení mi aplikoval kortikoidy, přestože kojím, coz nevěděl, protože to se mnou neřešil.
Kvůli přetrvávajícím potížím jsem vyhledala jiného ortopeda, který jednal okamžitě. Vysvětlil léčbu, navrhl MRI, rehabilitace i další postup pro oddálení endoprotézy. (Vysokoviskozni injekce, osteotomii atd...)
Celkově velmi neochotný přístup, minimum komunikace, nulová snaha řešit problém. Ani sestra nebyla příjemna. Navíc nedoporučuji objednání přes placenou aplikaci – objednání nemá smysl, bere i bez něj. Zbytečně vyhozených 600 Kč.
Anton Polák
Mudr.Fejfarová má profesionální a milý přístup. Vše vysvětli tak, aby to i laik pochopil.
Lucie B.
Paní doktorka je velice milá, empatická, snaží se pro pacienta udělat maximum vzhledem k jeho potížím. Taky oceňuji, že zavolá zpět, když momentálně nemůže vzít telefon. Jsem ráda, že jsem si ji podle recenzí našla a vřele doporučuji.
Dekuji,to vzdy potesi.Fejfarova
Irena
Doktor Pavek mi sdělil, ze nebude resit vice mych potizi nez jednu a mam se rozhodnout kterou. Misto vysvetleni proc nemuzeme resit vice mych ortopedickych problemu byl neprijemny a rekl, ze proste ne. Celou dobu se na mne ani jednou nepodival. Odesla jsem a uz chapu, proc je tak snadné se k nemu objednat. Věrte, ze nechcete jit k lekari, ktery vam tak arogantně dava najevo, že jo vase problemy naprosto nezajimaji
Iveta SV
Nikdy jsem nebyla nějak vážně nemocná a tak tento stav, který zažívám je pro mne nový. Strach, stres, ale vymyzel po konzultaci s paní doktorkou a její velkou ochotou mi pomoci. Opravdu úžasný lidský přístup, moc Vám za to děkuji. Jste zlatý člověk a děláte vaši práci s velkou láskou.
Dobrý den, děkuji za Vaši reakci, potěšila. Pěkný den. Fejfarová
Daria P.
Příjemný, vstřícný, pečlivý a férový přístup pani doktorky. Jsem velmi ráda, že jsem si ji našla
děkuji Vám Fejfarová