Poliklinika Viniční
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciO nás
Služby
Specialisté
Poliklinika Viniční
Viniční 4049/235, Brno 615 00Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (58)
Daria P.
Příjemný, vstřícný, pečlivý a férový přístup pani doktorky. Jsem velmi ráda, že jsem si ji našla
děkuji Vám Fejfarová
MJ
Jsem velmi spokojená s přístupem paní doktorky a jejím postupem. Objednala mě velmi rychle a skutečně se snažila pomoci. Přistupovala k mým potížím velmi komplexně a snažila se najít příčinu. Velmi oceňuji i způsob objednávání. Když jí člověk zavolá a má zrovna jiného pacienta, zavolá zpět. Má již otevřenou v počítači "kartu" pacienta a tak vzájemně šetříme čas. Děkuji
MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová
Dobrý večer, děkuji za Vaše slova, potěšila....a dodala další energii mojí osobě, abych mohla dále vykonávat práci na ambulanci ke spokojenosti všech, pacientů i mě. Pěkný večer. Fejfarová
Jaroslav
Paní doktorka je skvělá. Vše mi vysvětlila. I já jako laik, jsem okamžitě vše pochopil. Skvělá je rychlá objednací doba a lidský přístup.
MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová
Dobrý večer,děkuji za Vaše sdělení. V dnešní době všeobecně nastvanosti mnoha lidí každé pozitivní hodnocení potěší. Děkuji. S pozdravem Fejfarova
Markéta G.
Pan doktor mi pomohl od bolesti kolene, nechápu negativní recenze.
Chválím i sestřičku oba byli super.
Děkuji
Radim
Moje zkušenosti s paní doktorkou jsou smíšené. První návštěvu jsem vnímal pozitivně. Paní doktorka mě objednala bez dlouhé čekací lhůty, vzala mě taktéž snad téměř v čas objednání a komunikovala se mnou s respektem a dokonce příjemně kolegiálně. Vysvětlila mi další postup, na kterém jsme se společně shodli s ohledem na mé preference, kde bych chtěl poukaz na zdr. péči uplatnit. Při odchodu mi bylo ochotně sděleno, že pokud by to nepomohlo, mohu se vrátit. S odstupem několika měsíců a absolvování objednávek a procedur v jiném zařízení mě odeslal jiný lékař zpět k této paní doktorce. Tentokrát byl však přístup paní doktorky zcela jiný. Do telefonu při objednávání zněla podrážděně a nevěřícně, proč se k ní objednávám. Při osobní návštěvě, která následovala, jsem opět vnímal ze strany paní doktorky odpor v tom se semnou zaobírat a zase podrážděnost. Nepochopil jsem tento způsob jednání a nesouhlasím s ním.
MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová
Dobře odpoledne , jsme jenom lidé a i lékař může mít nějaké zdravotní potíže,které li.ituji jeho momentalni psychicky výkon. Nicméně mám za to,že kdokoli dnes byl u mě na neurologii,byl řádně objektivně neurologicky vyšetření,kde bylo třeba ,byl dnes udelan aktuální rentgen a bylo li na místě,objednala jsem magnetickou rezonanci....Přeji Vám,neznámý,ať každý den jste plný energie a můžete ji rozdávat na počkání....Fejfarova
Jana Čehovská
MUDr Pávek je profesionál na svém místě. Vstřícný a vysvětlí. Nerozumím negativním reakcím. I sestra Petrula je sestra na svém místě. Tím, že pan doktor umožňuje komukoliv “z ulice”, je mi sympatické. Ano, počkáte si, protože je čekárna plná, protože je bez objednání. Tento systém mi naopak připadá velkorysý. Máte problém, přijdete. :) Děkuji za možnost být pacientkou této ordinace a MUDr Pávka. Jana Č.
Ing. Mimránek
Paní na telefonu není ochotná se jakkoli domluvit ani odpovědět na žádnou otázku. Buď hovor ukončí, nebo ho nechá běžet bez reakce. Dvakrát jsem volal, a potřetí už raději hovor nepřijala.
Nikola L.
K mému hodnocení bych snad jen dodal, že paní doktorka je výjímka mezi ostatními doktory. Neskutečně empatická, korektní a profesionální. Děkuji za pomoc a za léčbu, kterou jste mi věnovala.
Dobrý den, děkuji za Vaše slova, ráda jsem pomohla. Fejfarová
Gabriela
Dobrý den, paní doktorce děkuji za profesionální i lidský přístup. Praktický lékař pošle na různá vyšetření. Navštívit ortopeda, ten má ale volné termíny až za 2 měsíce. K objednání u neurologa mě upozornila, že termíny k návštěvě jsou ještě delší a budu mít velké štěstí, když se dostanu do pořadníku. Naštěstí doktorka Fejfarová nezklamala. Do 5 pracovních dní jsem měla termín. Vyslechne problém, vyšetří, poradí, vysvětlí a doporučí léčbu. Do čekárny na neurologii si neberu knihu. Paní doktorka objednává s rozumem a nejdéle jsem čekala 12 minut a to se mi za zpoždění omluvila. Velmi překvapivé. Děkujeme!
MUDr. Alena Čumpelíková Fejfarová
Dobrý den, děkuji za Vaše slova. ...Dnešní doba je bohužel plná stresu a špatné nálady,,,mnoho lidí ji přenáší na druhé...zažívám to v ambulanci každý den...Vážím si lidí, zejména těch, kteří si váží mě a mé práce, kterou pro ně dělám. Neb ne každý si to uvědomí....Děkuji
Zoufalá H.
U paní doktorky Fejfarové se léčím už řadu let. Vždy mě velice pomohla. Moc oceňuji krátké objednací termíny, zájem a vstřícnost o pacienta. Paní doktorka pracuje nad rámec svých povinností, sama mě objednala na další nutné vyšetření. Když se nedovolám do ordinace, volá zpět a to i v době svého volna. Paní doktorko, moc Vám děkuji za péči a za Váš skvělý přístup.
Děkuji za Vaše hodnocení, ráda jsem pomohla, ,,,,,