Stamicova 21/1968,, Praha 162 00
Anna
Pan Doktor mi moc pomohl, správně diagnostikoval, správně léčil, po týdnu už zase hýbu nohou. Co je však důležité - vzal mě bez zdlouhavého objednávání, oceníte při akutní bolesti. Milý, příjemný, ochotný. Děkuji. Anička.
• Poliklinika DAM s.r.o. • •
Konec Konců
Pan Doktor mi moc pomohl, správně diagnostikoval, správně léčil, po týdnu už zase hýbu rukou. Co je však důležité - vzal mě bez zdlouhavého objednávání, oceníte při akutní bolesti. Milý, příjemný, ochotný. Děkuji.
• Poliklinika DAM s.r.o. • bolavé nehybné rameno •
synackovakaterina
Slušné jednání, pomohl mi od velkých bolestí.Nebylo to poprvé, co jsem ho navštívila, vždy jsem byla spokojena.
Jan Weinlich
Pan doktor Sláma je značně neschopný (pochybuji, že měl při všech mých třech návštěvách špatný den). A nemohu ani potvrdit, že by se snažil nějak pomoci. Při mých návštěvách neuměl smysluplně poradit ani s poměrně banálním problémem, dával mi nesmyslné rady, prakticky ze mne dělal pitomce, patrně aby zakryl vlastní neschopnost. Dostal jsem od něho jedinou užitečnou radu. A to sice, abych si našel jiného ortopeda. Ten mě mimochodem bez problémů pomohl, poradil, vyslechl mne a hlavně mě skutečně vyšetřil! A pod tím si nepředstavuji, že pacient sundá tričko a tím to hasne, jako pro doktora Slámu.
Sečteno, podtrženo: Nedoporučuji.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
~
Snaží se pacientům pomoci a je tolerantní i k názorům svých kolegů. Spokojenost.
Vynikající odborník a znalec v oboru!!!
Pan doktor je velice zajímavý člověk. Obecně lze shrnout, že sice nepomůže, ale ani neublíží a tak vlastně návštěva u něj nemá žádný význam. Pozitivní na něm je to, že "spolupracuje" s pacientem při předepisování léků. Takže když si stanovíte diagnózu, požádáte o příslušný lék na vaši nemoc a zaplatíte regulační poplatek ve výši 30,- Kč, tak je vše ok. :-)
Byla jsem u něj 3x a vždy mi pomohl. Je velmi příjemný a vstřícný.
Pan doktor sice vůbec neumí léčit, ale jinak je to hrozně příjemný člověk a dá se na něho obrátit se vším. Nicméně u doktora je docela potřeba, aby něco uměl. Pokud tušíte co s tím máte tak je to v pohodě a on vám jen předpíše to co chcete. když si něco řeknete tak většinou vyhoví. Jinak,ale když něco řeší sám o začátku tak si neví moc rady.
Pan doktor nedokazal urcit diagnozu, problem zhodnotil jako malicherny a dale ho neresil, nebyt navstevy jineho doktora, mel bych dnes trvale nasledky.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní