Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíZkušenosti
Hodně Španá doktorka
Potvrzuji jeden z názorů že paní doktoka by se měla vráit.. Stalo se mi že paní Papež mi plombovale špatne a mrtvé zuby ted mám novou oktorku a ta se nastačí divit co mi tam doktorka nadělala vubec mi nevyčistila kanálky a zaplombovala. Dále mi plombovala zub který byl mrtvý jen aby kasírovala. Nestačila jsem se divit co jsem jí už zaplatila a díky její nepofesionalitě budu muset u nové doktorky zaplatit.. Asi nejde o peníze ale o to že se to musí předělávat a zuby tedy trpí. NEDOPORUČUJÍ ANI KDYBY VÁM ZA OŠETŘENÍ MĚLA PLATIT.
Paní Papežová je hodně dobra zubařka! Před ni jsem měl jinou zubní a ta my zanedbala spoustu zubu!
Vykonává svou práci hodně dobře. Zub který už nevypadal jako zub, zachránila ho a teď vypadá jako nový a k tomu bílý a za málo peněz.
Doporučují všem!
~
Mohu doporučit, milá, důsledná, pečlivá, evidentně ví co dělá. Postarala se mi o zuby perfektně, i o ty, které mi předchozí zubařka zanedbala.
Vzhledem k tomu ,že mi tato doktorka chtěla trhat naprosto zbytečně zdravé zuby,ji nemohu doporučit a můj názor je opačný než zde uvedené!!!Její rozhodnutí mě šokovalo a již nikdy k ní nevkročím!!!
~
Pani doktorka je uzasna zubarka! Mam z ni moc dobry pocit, je pecliva a moc mila. Mam v ni absolutni duveru.
~
Paní doktorka je milá a velmi snaživá, nicméně po několikáté (cca 5) návštěvě kvůli jednomu zubu, který se ne a ne zlepšit, jsem navštívila jiného lékaře a ten mi zub spravil hned na poprvé. Stálo mě to sice více peněz, než u paní doktorky, ale zub je funkční a nebolí. Takže shrnutí, paní doktorku můžu doporučit, ale sama už chodím jinam.
~
Pečlivá paní doktoka, opravila mi a zachránila mi zub, který jiný lékař zanedbal, vřele doporučuji.
~
Velmi svědomitá a pečlivá zubařka s důsledným a hlavně lidským přístupem ke všem pacientům, chodíme k ní celá rodina i s dětma a jsme moc spoojeni.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.