Praktické zubní lékařství

Na Dlouhém lánu 11/563, Praha 16000

The Best Off. Vše v naprostém pořádku. Dobré služby.

• Praktické zubní lékařství Jiný  •

• Paní doktorka je občas dosti afektovaná

• Velice ochotná, vše dopředu vysvětlí a zvolí nejvhodnější alternativu léčby. Nejen v mém případě velmi profesionální přístup k pacientovi. Pohu pouze doporučit!

• Sokojenost

• Souhlasím s hodnocením slečny doktorky.Vždy upozorní, co je třeba udělat,jaké jsou možnosti,jestli to bude či nebude bolet,ať fyzicky,nebo finančně:), velký plus je rentgnen, který dokáže v případě potřeby udělat hned.Vytknout se skutečně dá pouze časová náročnost návštěvy, ne vždy se podaří vstoupit do ordinace dle objednání,ne vždy jste do půlhodiny venku.

• R

Výborná lékařka !

• H

Velice příjemná a pečlivá doktorka, na každý zákrok předem upozorní, takže vím co mě čeká i sestřička je milá. Děkuji za všechna perfektní ošetření.

• R

Jsme velmi rádi,že jsme v péči této stomatoložky,přístup paní doktorky je vždy vstřícný,ochotný a citlivý k danému problému.Vřele doporučujeme a za veškerou prozatimní péči velmi děkujeme.Nelze jinak,než vřele doporučit!

Jsem maximálně s přístupem a prací této lékařky spokojený. Určitě bych ji neměnil!

jsem spokojen.