- Chirurgie
Táborská 57, Praha 4, Praha 140 00
Lucie Koudelková
Je to úžasný člověk. Chápající milý , vstřícný. Je z něj cítit, ze je pro něj jeho povolání opravdu posláním. Pokaždé odvedl perfektní práci, bez jakýchkoli komplikaci.
S dílem a obdivem _ L. KOUDELKOVÁ.• • •
E
elizabetronny
Pan doktor Němec je skvělý lékař s duší člověka, kterou k této práci potřebuje.
Je velice vnímavý k vašemu problému, k práci přistupuje citlivě a velice zodpovědně.
Odvádí perfektní práci.
Sestřička je též velice příjemná. Jinam bych nešla. Doporučuji• • •
L.
Pan doktor je velmi příjemný, vše vysvětlí, ochotný. Rovněž sestřička. Velmi rychlé objednání k zákroku. U pana dr. jsem si nechala odstranit 2 mateřská znaménka a mohu jen doporučit!
X
xaxa
Pan doktor je super chlap se zkušenostmi, vyslechne, poradí, pochopí....a hlavně pomůže. Chirurgie někdy bolí, ale jinam bych nešla. Věřím mu.
Jakub M.
Pan doktor je ochotny a behem zakroku mi rikal, kazdy krok, ktery delal.... Scela bezbolestne a šetrně mi rezal na noze vyrustek, ktereho jsem se chtel zbavit ! Perfektni prace, jsem scela spokojen a pokud nekdo hleda chirurga, vrele doporucuji jen a jen jeho :)
Nejlepší doktor:-)
Lidský přístup, vyšetří, vysvětlí.
Příjemný a opravdu vysoce odborný lékař! byla jsem u něj na odstranění znaménka, měla jsem docela strach, ale vše proběhlo v naprosté pohodě, nic jsem necítila a jizvička není ani vidět. Doporučuji!
K tomuto panu doktorovi chodím už spousty let a i když mám jen naraženiny, nikdy se na mě nekoukal jako jinde, že jdu se zbytečností. Jeho přístup je vynikající a nevím o žádném případu, kdy bych se u něj cítila špatně. Výdy, když jsem byla v jiné ambulanci (spíše pohotovosti) tak mi to on předělával a vždy perfektně. Mohu jen doporučit. Je strašně veliký :) ani se nevejde do dveří :)
Jen jediné co mi ždy trošičku vadilo, že někdy člověk musí čekat delší domu v čekárně, ale to je věc, která mi u něj nikdy příliš nevadila, protože to převážilo to, že je tak milý. Takže kdo je z Prahy 12 a 4 vřele doporučuju!!! Linda• • •
Nikdy jsem se nesetkala s tak milým a ochotným přístupem. Pan doktor bere ohledy na názor a stav pacienta, zajímá se o něj, vždy vše rád vysvětlí. Při každé návštěvě jsem se u něj cítila velmi dobře a odcházela jsem s dobrou náladou. Doufám, že se na tyto stránky dívá, protože si zde sdělenou důvěru a vděk pacientů opravdu zaslouží. Moc mu za vše děkuji, pro mne je to odborník a skvělý člověk. Dík patří také milé empatické sestřičce.
Odpovědi
116 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobry den, je mi 34, od mala mam na krku (pod uchem doleji na krku) bulku, uzlinku. Ted me tak 2 mesice poboliva. Ne na dotek, proste z niceho nic zacne bolet a zase to prejde, takto nekolikrat denne. Nejsem nemocna, zadna viroza, zanet v tele, nic. Krevni obraz mi byl delan nedavno (na gastru pri pravidelne kontrole), vse v poradku az na snizene bile krvinky, ty mam casto pod spodni hranici. Jinac se citim dobre. Kam pripadne zajit a jak to resit? Bojim se aby z toho nebylo neco spatneho.. Dekuji.
Určitě vyšetřit ultrazvukem, pak nejspíš chirurgicky odstranit a vyšetřit histologicky.
Dobrý den, počátkem května jsem utrpěla úraz kolene, kdy jsem si po pádu na ostrý kámen rozsekla kůži až na čéšku, kus čéšky jsem si "svlékla z kůže" a došlo i k natnutí patelární šlachy v rozsahu 1 cm. Obojí bylo zašito na chirurgii cca 2 hodiny po úrazu, vše je bez komplikací a nebolestivé. Ve šlaše to stále ještě trošku "táhne" a tak jsem se chtěla zeptat,jak dlouho se může hojit patelární šlacha poraněná a sešitá v takovém rozsahu a kdy je přibližně možné ji naplno zatěžovat. Děkuji.
Dostala jste nějakou ortézu? 6 týdnů určitě.