Úpatní 9, Brno 63400
Dvořáková Alena
Paní doktorka je absolutní profesionál, empatická, vždy pomůže, pi.doktorka, u které se nebojím, jelikož mám fobií ze zubaře od dětství,kdy mě školní doktorka dala facku. Má uklidňující pohled, pracuje s klidem, prostě jednička. A s velice příjemnou sestřičkou tvoří super tandem. Přeji všem pacientům, aby nám paní doktorka ordinovala aspoň ještě 30 let. Děkuji za vše Dvořáková
• Zubní lékařka • Jiný •
Bajkerka N.
Chodím k paní doktorce od mala.to je asi 25 let ???? je nejlepší a nikdy bych ji za nikoho nevymenila a když nechodím pravidelně protože se bojím .když mám problém vždy bezbolestne pomůže ????
• Zubní lékařka • •
Paní doktorka i sestřička jsou úplně ůžasný,jestli se někdo bojíte zubaře,tak opravdu jenom sem. děkuji za super přístup
Sam
PANÍ DOKTORKA... velmi profesionální přístup aj bez super ultra nejmodernějšího vybavení je schopná postarat se o pacienta velmi pečlivě a precizně.
G
gabrielova p.
je to Paní zubařka
Vždy rychle a bezbolesti. Trošku moc tichá,jinak výborná.
Nejlepší zubařka jaká po této zemi chodila,poctivá a dělá svou práci s láskou
Milé dámy, nepleťte si zubaře s kadeřníkem,kde je nenáročná komunikace na místě. Paní doktorka právě tichým a neafektovaným projevem umocňuje svou perfektní práci. Je lékařkou s vysokou odbornou erudicí a osobitým šarmem.
Nejlepší zubařka, jakou jsem poznal, a to jsem nějaký strašpitel. Absolutně lidská, citlivá, příjemná a vnímavá k bolesti jiných, přitom s profesionálním přístupem. Nedělá zbytečné zákroky, snaží se o co nejmenší bolest, nechá vás vydechnout, když vidí, že potřebujete. Je opravdu k nezaplacení.
Díky paní doktorko Vám i Vaší milé sestřičce.• • •
Velice kvalitní zubařka k nezaplacení