MUDr. Šárka Vojnarová

Zubař Více

Ordinace

Soběšická 2, Brno 614 00

• Nejlepší stomatolog, u kterého jsem kdy byla. jemná, rychlá, příjemná, usměvavá. Prostě jednička.

• Výborná zubařka. Zachránila mi zuby, když jsem trpěl žaludečním refluxem, výborná práce. Z počátku krátké čekací termíny, později se začaly prodlužovat, ale chápu, že k ní chodí mnoho lidí, protože já jsem byl velice spokojen, bohužel jak jsem odstěhoval z Brna, už jsem nikdy nenarazil na tak dobrou zubařku :-(

P.S.: Měla krásnou setřičku, ale bohužel už u ní nepracuje :-/

• Byl jsem u paní doktorky dnes poprvé a náhodně,protože jsem potřeboval sehnat nového dobrého doktora. A podařilo se. Vyjde vám maximálně vstříc protože sama o sobě má vynikající vstříný a milý přístup. A tak to má být :)
    Kaz hend bez čekaní dala dopořádku a člověk ušetřil pracné objednávání. Prostě je to člověk na správném místě se správnýma vlastnostma!!

Děkuji paní dokotorko.

• Paní doktorka je výborná, byli jsme celá rodinka včetně dvou malinkých dětí zatímpouze na vstupníporhlídce, ale po zkušenosteh s jinými soukromými stomatologi mohujen doporučit, úžasný přístup, perfektní komunikace a odbourání veškerých přesudků, které jste kdekoli u lékaře kdy mohli poznat. Děkuji za to, že vůbec v dnešní době je možnost najít tak výborného člověka jako je paní doktorka i sestřička je velmi milá. Jechová Lucie s rodinou

Paní doktorka je fakt dost dobrá! Velice příjemná a šikovná.

Také já mohu paní doktorku vřele doporučit. Zatím opravdu nejlepší zubař, u kterého jsem kdy byla. Vždy vysvětlí a popíše, co bude dělat, chová se lidsky a snaží se Vás uklidnit, čímž dokázala, že už nemám panickou hrůzu ze zubařů :-)

• Š

Nemůžu si ji vynachválit, i přes mou panickou hrůzu ze zubařů mi vytrhla stoličku naprosto bez problému a hlavně bez bolesti. Taky trpělivě snáší moje stavy hysterie, které na zubařské sesličce pokaždé prožívám :D.

nejlepší... :-)

Paní doktorku mohu jen doporučit. Není to sice ten typ s falešným americkýmn úsměvem, občas dokáže člověka i pěkně sjet (když příjdete třeba pozdě jako já), ale normálně je s ní docela sranda a je šikovná. Dělala mi už trhání nervu, výplň, implantát a korunku, plombu a vše bez problémů, čistá práce. I když má plno, snaží se vyhovět s termínem. Doporučuji.

• U pani Vojnarove jsem velmi spokojena. V klidu Vam vysvetli co bude kde delat a proc, cimz z Vas opadne pocatecni strach. A mimochodem ma v cekarne telku:-).