Vystudovala jsem bakalářský obor fyzioterapie na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity v Brně.
Práci ve zdravotnictví vnímám jako velkou zodpovědnost, a proto je pro mě důležité vytvářet bezpečné a příjemné prostředí, ve kterém se klienti cítí vyslyšeni a respektováni. Ve své praxi kombinuji manuální terapii s pohybovou terapií nastavenou na míru podle individuálních potřeb a možností každého klienta. Využívám prvky metody DNS, mobilizace dle Mulligan konceptu a principy silového i senzomotorického tréninku. Věnuji se také péči o těhotné ženy a maminky po porodu.
Pacienti, které ošetřuji
Typ návštěv
Fyzioterapie
900 Kč - 1 000 Kč -
Masáž
750 Kč - 1 600 Kč -
28. pluku 575/21, Praha 10, Praha 101 00
Způsoby platby (soukromé návštěvy)
- Bankovní převod
- Hotovost
- Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami
Telefonní číslo
B
BB
Paní fyzioterapeutka je pečlivá, profesionální a moc příjemná. Problém řeší komplexně, ukázala mi i cviky a doporučení na doma. Jako bonus jsem dostala tape pro práci s jizvou.
T
Tomáš Ferianec
Super prístup, výborne vysvetlenie a nastavenie cvikov.
MN
Skvělý přístup a kvalitní péče jako vždy v této ordinaci. Děkuji a mohu jen doporučit.
• Fyzioterapie U Císařského pluku • masáž •
Bc. Veronika Baráková
Velmi děkuji za milá slova. Mám radost, že jste byla spokojená s přístupem i průběhem terapie.
Monika
Jsem nadsena - od identifikace priciny pres okamzitou pomoc na miste a doporuceni vhodnych cviku. Slecna je velmi ochotna a mila, jsem moc rada, ze jsem se rozhodla svuj problem resit prave zde.
Bc. Veronika Baráková
Moc děkuji za krásnou recenzi. Těší mě, že Vám moje péče pomohla!
Miro
Všechno mi bylo dobře vysvětleno, fyzioterapie byla příjemná a dostal jsem sadu cviků, které by mi měly pomoci. Platit lze na místě pomocí QR kódu. Doporučuji
Bc. Veronika Baráková
Děkuji za Vaše pozitivní hodnocení a důvěru, velmi si toho vážím.
- Fyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Fyzioterapeuti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze