Odhadovaná doba odpovědi:

Vystudovala jsem bakalářský obor fyzioterapie na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity v Brně.

Práci ve zdravotnictví vnímám jako velkou zodpovědnost, a proto je pro mě důležité vytvářet bezpečné a příjemné prostředí, ve kterém se klienti cítí vyslyšeni a respektováni. Ve své praxi kombinuji manuální terapii s pohybovou terapií nastavenou na míru podle individuálních potřeb a možností každého klienta. Využívám prvky metody DNS, mobilizace dle Mulligan konceptu a principy silového i senzomotorického tréninku. Věnuji se také péči o těhotné ženy a maminky po porodu.

Více O mně

Pacienti, které ošetřuji

Dospělí

Typ návštěv

• Fyzioterapie

900 Kč - 1 000 Kč

• Masáž

750 Kč - 1 600 Kč

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Bankovní převod
  • Hotovost
  • Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami

Telefonní číslo

739 69...
777 11...

• B

BB

Paní fyzioterapeutka je pečlivá, profesionální a moc příjemná. Problém řeší komplexně, ukázala mi i cviky a doporučení na doma. Jako bonus jsem dostala tape pro práci s jizvou.

• T

Tomáš Ferianec

Super prístup, výborne vysvetlenie a nastavenie cvikov.

MN

Skvělý přístup a kvalitní péče jako vždy v této ordinaci. Děkuji a mohu jen doporučit.

• Fyzioterapie U Císařského pluku masáž  •

Bc. Veronika Baráková

Velmi děkuji za milá slova. Mám radost, že jste byla spokojená s přístupem i průběhem terapie.

Monika

Jsem nadsena - od identifikace priciny pres okamzitou pomoc na miste a doporuceni vhodnych cviku. Slecna je velmi ochotna a mila, jsem moc rada, ze jsem se rozhodla svuj problem resit prave zde.

Bc. Veronika Baráková

Moc děkuji za krásnou recenzi. Těší mě, že Vám moje péče pomohla!

Miro

Všechno mi bylo dobře vysvětleno, fyzioterapie byla příjemná a dostal jsem sadu cviků, které by mi měly pomoci. Platit lze na místě pomocí QR kódu. Doporučuji

Bc. Veronika Baráková

Děkuji za Vaše pozitivní hodnocení a důvěru, velmi si toho vážím.