- Hlavní Stránka
- Fyzioterapie
- Praha
- Fyzioterapie U Císařského Pluku
O nás
Jsme nestátní zdravotnické zařízení, které se zabývá diagnostikou, léčbou a prevencí bolestí těla a lymfatického systému. Nabízíme ty nejlepší odborné služby poskytované s individuálním přístupem k podpoře Vašeho zdravého a bezbolestného pohybu. Navštivte naši ordinaci a zbavte se bolesti zad a celého pohybového aparátu. Schůzku si můžete rezervovat prostřednictvím online kalendáře, nebo na čísle 739 698 116, 777 116 628
O nás
Telefonní číslo
Názory o lékařích (495)
Aleš
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Komunikativní, proklientská, umí najít bolavá místa
Monika
Návštěva ověřená
Maximálně spokojena s dnešní návštěvou, úleva od bolesti.
Viktorie
Návštěva ověřená
Eliška je sympatická, empatická a velmi příjemná žena, která ví, co dělá. Doporučuji!
Nela
Návštěva ověřená
K Elišce chodím již dlouho, je skvělá a profesionální, vždy mi pomůže, naposledy mi doslova zachránila záda.
Lucie
Návštěva ověřená
Karolína velice příjemná a empatická, podrobné vysvětlení problému, snaha pomoci.
Kateřina K
Skvělý a milý přístup.
Opravdu pečlivě a důkladně vyšetřeno.
Moc mi to pomohlo.
Moc doporučuji!!
Öznur
Návštěva ověřená
Díky Karolíně se cítím lépe, dala mi skvělé rady a moc mi pomohla. Děkuji
Mgr. Karolína Kronesová
Děkuji za hodnocení :)
Linda
Návštěva ověřená
Naprosto profesionální přístup a vřele doporučuji.
Olga
Návštěva ověřená
Odborná péče s citlivým přístupem. Příjemné prostředí.
Šárka S.
Návštěva ověřená
Pomoc fyzioterapeuta jsem vyhledala kvůli dceřiným problémům s bolestí achillovy šlachy. Paní Mázlová byla velmi milá, vše skvěle vysvětlila a předvedla.
- Zubní lékařství zdravotnická zařízení Praze
- Dentální hygiena zdravotnická zařízení Praze