- Hlavní Stránka

Telefonní číslo
Názory o lékařích (404)
asdf
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Moc děkuji za pomoc a cenné rady s mými bolestmi beder. Paní fyzioterapeutka je také velmi lidská a příjemná.
Martin
Návštěva ověřená
Ordinace je lehce dostupná MHD. Autobus staví přímo před vchodem do budovy. Čekací doba nulová, do ordinace jsem vstoupil přesně v čase, na který jsem byl objednán. Způsob platby pomocí QR codu mi naprosto vyhovuje.
Anna
Návštěva ověřená
Moc milá a profesionální doktorka. Rozhodně doporučuji.
Veronika
Návštěva ověřená
Dostála jsem doporučení a určitě nelituji. Zezervuji si hned další termín
Jiří
Návštěva ověřená
super přístup a vysvětlení. velice příjemné a přátelské prostředí.
Kateřina Bartoňková
Návštěva ověřená
Eliška je velice šikovná, důsledná a poradí. Doporučuji.
Lm
Návštěva ověřená
Vynikajúci prístup a celková terapia.
Vysvetlenie , zdiagnostikovanie problému a následná liecba prebehla perfektne a profesionalne
Veronika
Návštěva ověřená
Lucie byla příjemná a empatická, všechno skvěle vysvětlila a zaměřila se přesně na ten problém, se kterým jsem přišla.
Janka
Návštěva ověřená
veľmi milá a schopná paní fyzioterapeutka, efktívna a príjemná masáž v pokojnom prostredí ambulancie, môžem len odporučiť :)
Kristýna Rohovská
Návštěva ověřená
Paní fyzioterapeutka je moc milá a vše skvěle vysvětlí. Moc doporučuji!
- Zubní lékařství zdravotnická zařízení Praze
- Dentální hygiena zdravotnická zařízení Praze