Fyzioterapie U Císařského pluku

Fyzioterapie U Císařského pluku

O nás

Jsme nestátní zdravotnické zařízení, které se zabývá diagnostikou, léčbou a prevencí bolestí těla a lymfatického systému. Nabízíme ty nejlepší odborné služby poskytované s individuálním přístupem k podpoře Vašeho zdravého a bezbolestného pohybu. Navštivte naši ordinaci a zbavte se bolesti zad a celého pohybového aparátu. Schůzku si můžete rezervovat prostřednictvím online kalendáře, nebo na čísle 739 271 362.
Přečtěte si více
Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů.
Jazyky

• Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
    Lékař: Mgr. Zuzana Malotová Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut

Skvělý přístup, vstřícná, hodná, léčba pomáhá, mohu doporučit.

Lékař: Mgr. Zuzana Malotová Vstupní fyzioterapie- vyšetření a terapie 90 minut

Naprostá spokojenost . Profesionální přístup. Paní je navíc moc milá a vše skvěle vysvětlí. Určitě můžu doporučit.

Lékař: Mgr. Kateřina Lorencová Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut

Paní Katka je moc milá a fajn. Je vidět, že se nad problém zamýšlí a během hodiny přichází stále na něco, co by mohlo ještě více pomoci. Jsem s ní velice spokojená a cítím na sobě pokroky, se kterými mi pomáhá. Určitě moc doporučuji a děkuji. :-)

Mgr. Kateřina Lorencová

Děkuji za krásnou recenci.

Lékař: Mgr. Zuzana Malotová Vstupní fyzioterapie- vyšetření a terapie 90 minut

Byl jsem velmi spokojen. Paní fyzioterapeutka nalezla problém a začali jsme ho řešit. Oceňuji velmi milý přístup, snahu pomoci a velkou profesionalitu. Ukázala mi cviky, které nyní cvičím a bolest postupně slábne. Mohu doporučit všem.

Lékař: Mgr. Zuzana Malotová Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut

Empatická, velká snaha pomoci,super odbornost, vhodná pracovní doba

Lékař: Mgr. Zuzana Malotová Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut

Naprosto spokojenost se všem !! Moc krát děkuji a určitě doporučuji !!

O
    Lékař: Mgr. Zuzana Malotová Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut

Děkuji za naprosto skvělý a empatický přístup. Už po první návštěvě veliká fyzická ale i psychická úleva. Krásná a dobře vybavená ordinace, chválím hudební playlist který příjemně dokresluje atmosféru místa kde vám chtějí pomoci. :) Doporučuji všemi deseti. :)

Lékař: Mgr. Eliška Vrbová (Kutinová) Masáž zad 60 minut

K paní Mgr. docházím pátým rokem 2X měsíčně, což dokazuje, že jsem spokojená. Líbí se mi i osobní přístup, poradí, pomůže, zodpoví mé dotazy z jejího oboru....

Mgr. Eliška Vrbová (Kutinová)

Děkuji za krásnou recenzi.

Lékař: Mgr. Kateřina Lorencová Masáž zad 60 minut

Naprostá spokojenost, masáž splnila očekávání, Kateřina milá a moc šikovná

Mgr. Kateřina Lorencová

Děkuji, za milá slova.

Lékař: Mgr. Zuzana Malotová Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut

Skvělá terapie, velmi milá slečna která ví co dělá, všechno jasně a srozumitelně vysvětluje. Mohu jen doporučit.

Kontakt

Související vyhledávání