Fyzioterapie

O nás

Jsme nestátní zdravotnické zařízení, které se zabývá diagnostikou, léčbou a prevencí bolestí těla a lymfatického systému. Nabízíme ty nejlepší odborné služby poskytované s individuálním přístupem k podpoře Vašeho zdravého a bezbolestného pohybu. Navštivte naši ordinaci a zbavte se bolesti zad a celého pohybového aparátu. Schůzku si můžete rezervovat prostřednictvím online kalendáře, nebo na čísle 739 698 116, 777 116 628

Více O nás
Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů. Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů. Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů.
Naše specializace

28. pluku 575/21, přízemí vlevo, Praha 101 00
Zobrazit více

Názory o lékařích (519)

JK

Super prace! Pekne se povedlo mi odblokovat zada a poradit s prevenci.

Hana

Naprosto skvělá dáma, která se vynasnaží pomocí s bolestí. Dokáže krásně propojit cvičení s masáží a protažením. Cviky, které si z ordinace odnáším, fungují.

• Bc. Veronika Baráková • fyzioterapie  •

B

Barbora Rudovská

Návštěva u paní Pavly byla velice příjemná, paní je moc empatická a snažila se mi co nejvíce pomoci.

T

TS

Naprostá spokojenost s precizností celé návštěvy.

• Bc. Veronika Baráková • fyzioterapie  •

Lucie

Fyzioterapeutka je velice milá a empatická. Dostalo se mi výborné pozornosti a péče a i několik cviků na doma. Doporučuji

PP

Skvělá zkušenost! Veronika mi velmi rychle a efektivně pomohla s mým problémem. Nečekejte žádnou upjatou ordinaci – návštěva byla hrozně fajn, uvolněná a plná přátelského přístupu. Všechno, co se mnou dělala, mi jasně a srozumitelně vysvětlila, takže jsem přesně věděl, na čem pracujeme a jak mi to pomůže. Skvělý profík s lidským přístupem. Moc děkuju a jednoznačně doporučuji!

T

Tereza

Eliška je velmi empatická a milá. Vše krásně vysvětlila. Byla to velmi příjemná návštěva. Těším se na další!

• Mgr. Eliška Vrbová • fyzioterapie  •

MF

Velmi příjemná a šikovná terapeutka. Vše mi srozumitelně vysvětlila a popsala, co a proč dělá. Oceňuji její profesionální a zároveň velmi příjemný přístup. Byla jsem moc spokojená a určitě doporučuji.

PP

Obrovské poděkování fyzioterapeutce Karolíně. Přišel jsem s akutní a bodavou bolestí v rameni, která mě omezovala ve sportu i běžném fungování. Karolína okamžitě a přesně diagnostikovala problém a díky cílené manuální terapii a fixaci tejpem mi prakticky ihned ulevila od bolesti. Oceňuji vysoce profesionální a zároveň lidský přístup. Pokud hledáte skutečné vyřešení příčiny problému a ne jen dočasné potlačení symptomů, Karolínu mohu absolutně doporučit."

Mgr. Karolína Kronesová

Děkuji moc :)

Aysenur Gokirmak

The session was absolutely helpful for my neck and shoulder pain. She was amazing and lovely too.