Fyzioterapie

238 názorů Praha, 28. pluku 575/21

O nás

Jsme nestátní zdravotnické zařízení, které se zabývá diagnostikou, léčbou a prevencí bolestí těla a lymfatického systému. Nabízíme ty nejlepší odborné služby poskytované s individuálním přístupem k podpoře Vašeho zdravého a bezbolestného pohybu. Navštivte naši ordinaci a zbavte se bolesti zad a celého pohybového aparátu. Schůzku si můžete rezervovat prostřednictvím online kalendáře, nebo na čísle 739 271 362.
Přečtěte si více
Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů.
Jazyky
  • Čeština
  • Angličtina

Služby

Specialisté

Názory o lékařích (238)

Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Lékař: Mgr. Zuzana Hovorková (Malotová) Vstupní fyzioterapie- vyšetření a terapie 90 minut

Moje první zkušenost s fyzioterapií a bylo to naprosto super! Mohu jen doporučit.

Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Lékař: Mgr. Kateřina Lorencová Vstupní fyzioterapie- vyšetření a terapie 90 minut

Ochotná, fyzio po třech návštěvách s velmi dobrým účinkem.

B
    Lékař: Mgr. Eliška Vrbová Vstupní fyzioterapie- vyšetření a terapie 90 minut

Příjemná, empatická, skvěle popsala, co dělám špatně a jak to napravit.

Děkuji za milou recenzi.

Lékař: Mgr. Eliška Vrbová Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut

Super navsteva, mila fyzioterapeutka, ucinna lecba, vse bez problemu.

Mgr. Eliška Vrbová

Děkuji za hezkou recenzi.

Lékař: Mgr. Kateřina Lorencová Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut

Slečna byla moc příjemná a léčba vypadá, že mi pomůže.

Lékař: Mgr. Zuzana Hovorková (Malotová) Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut

Skvělé! Vřele doporučuji. Paní fyzioterapeutka vše podrobně vysvětlila, pomohla a vyřešila můj problém.

B
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

Moc milá, šikovná a profesionální fyzioterapeutka, doporučuji a děkuji! :)

F
    Lékař: Mgr. Zuzana Hovorková (Malotová) Masáž zad 60 minut

Paní fyzioterapeutka skvělá, po návštěvě se vždy cítím mnohem lépe. Výborná možnost platby hotově i převodem.

Lékař: Mgr. Eliška Vrbová Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut

Oceňuji komplexní přístup se zájmem o vaše problémy, o kterých můžete hovořit v souvislostech a je vám nasloucháno. Zkrátka to, co v běžné ambulanci už většinou pouští druhým uchem ven, zatímco vám vypisují recept. Samozřejmě za individuální přístup a čas je třeba si připlatit, ale to už záleží na každém, jak si váží svého těla a zdraví. Každopádně je vám nabídnuta kvalitní a smysluplná péče a řešení je dobře komunikováno. Příjemná atmosféra je pak nedílnou součástí takové návštěvy :⁠-⁠)

Mgr. Eliška Vrbová

Děkuji za krásnou recenzi.

Lékař: Mgr. Eliška Vrbová Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut

Eliška, je jeden z nejlepších odborníků, které znám. Vždy mi pomůže, všechno vysvětlí a je velmi příjemná.

Mgr. Eliška Vrbová

Děkuji za hezkou zpětnou vazbu.

Kontakt

Související vyhledávání