O nás
Ordinace
Fyzioterapie U Císařského pluku
28. pluku 575/21
101 00 , Praha , hl. město Praha
Kontaktní údaje +420 77...
O nás
Jsme nestátní zdravotnické zařízení, které se zabývá diagnostikou, léčbou a prevencí bolestí těla. V naší ordinaci se zbavíte bolesti zad i celého pohybového aparátu. Nabízíme ty nejlepší odborné služby poskytované s individuálním přístupem k podpoře Vašeho zdravého a bezbolestného pohybu. Navštivte naši ordinaci a zbavte se bolesti zad a celého pohybového aparátu.
Domluvte si schůzku a najdeme individuální řešení vašeho problému.
Naše nabídka
Nabízíme celkové funkční vyšetření pohybového aparátu, ergonomickou úpravu pracovního prostření a denních stereotypů, zmírnění bolestí zad a kloubů a edukaci na doma.
Vyšetření
- Vstupní fyzioterapeutické vyšetření
- Vyšetření funkce pánevního dna
Nemoci
- Bolesti zad a kloubů
- Funkční sterilita a inkontinence
- Otoky způsobené problémy s lymfatickým systémem
- Vadné držení těla
- Skolióza
- Funkční bolesti hlavy
- Léčba poúrazových stavů
Účty sociálních médií
Typ zařízení
- další
Filmy
Názory o lékařích ze zařízení
Přesnost
Péče
Zařízení
Ondřej C
Ověřeny pacient• Návštěva z ZnamyLekar.cz Lékař: Bc. Eliška Kutinová • Vstupní návštěva fyzioterapie 75 minutMilý přístup a ochota pomoci. Ochota naslouchat, přizpůsobení léčby, nazorná ukázka cviků. Podrobné informace. Zatím jsem spokojený.
Jarošová
Ověřeny pacient• Návštěva z ZnamyLekar.cz Lékař: Bc. Eliška Kutinová • Fyzioterapie od 2. návštěvy 50 minutŠikovná fyzioterapeutka, kombinace vzdělání a talentu, a snaha pomoci. Asi 2. nejlepší fyzioterapeutka, u které jsem byla.