Jsem komunikativní člověk s pozitivním přístupem k druhým. Přijímám každého člověka v jeho individualitě. Rád se vzdělávám a získávám nové poznatky a zkušenosti. Jsem schopen vést jednotlivce k otevírání vlastních a danému člověku přiléhajících možnostech smysluplného života i skupinu v otevírání vztahů a vztahovosti v komunitním a skupinovém setkávání. Snažím se o živou účast, vhled a porozumění, tvořícím různé horizonty našich vztahů, vazeb a soužití. Součástí toho je i můj zájem o hlubší poznání bariér, omezení a příčin potíží v soužití a komunikaci a setkání s léčebnými a dalšími vlivy psychoterapie, možnostmi i mezemi, psychosomatickými souvislostmi, vhledem a porozuměním osobní psychopatologii i patologii v lidských společenstvích. Jsem vycvičen v komplexní krizové intervenci, existenciální psychoterapii, hypnóze, desenzibilizační terapii pomocí očních pohybů. Nyní jsem frekventantem výcviku v biosyntetické terapii zaměřené na práci s tělem.
Také se věnuji výzkumné, publikační a lektorské činnosti. Více podrobností o mém vzdělání, odborné praxi a činnostech najdete v mém životopise: https://www.terapeutika.cz/wp-content/uploads/2023/02/Tadeas_Zbornik-Zivotopis.pdf
Více O mně

Václavské náměstí 21, Praha 110 00

Tadeáš Samuel Zborník
Ordinace klinické psychologie a psychoterapie - Poliklinika Lobeček

Dr. E. Beneše 695, Kralupy nad Vltavou 278 01

• Extrémní nedochvilnost, a teď už nulová možnost kontaktu na sjednání náhradního termínu, způsobeno již smíněnou nedohvilností.

• Ordinace klinické psychologie a psychoterapie - Poliklinika Lobeček psychoterapie  •

• nedochvilnost, victimblaming, během sezení telefonoval se svou matkou a nevěnoval se mi, osobní zaujatost a prosazování vlastní světonázorů místo naslouchání

• jiné místo Jiný  •

• Skvělý psycholog/psychoterapeut, v tomto ohledu nemám nic negativního co bych mohl zmínit, ale problém je v komunikaci. Dovolat se poslední dobou vůbec nedá a domluvit třeba náhradní termín na konzultaci je nemožné. Když by se povedlo vyřešit tento nedostatek hned bych ho mohl doporučit, ale teď je to celé dysfunkční a pacient pak zbytečně trpí.

• jiné místo Jiný  •

• Pan Zborník je člověk na svém místě, machr ve svém oboru. Bohužel problém je v jeho systému objednávání. Agendu mu vede asistentka, která mi od začátku roku nezvedá telefon, ani pan Zborník, díky této skutečnosti jsem více než měsíc bez terapie, což mi velice ublížilo a díky tomuto přístupu se můj zdravotní stav zhoršil.

• E

Ideální terapeut, navštěvuji ho už dva roky a vždycky mě podpořil, když jsem potřebovala. Empatický, mnoho mě naučil a pomohl mi zorientovat se v mých problémech. Queer friendly. Respektuje pacienty a je empatický. Moc doporučuju.

Zatím je za mnou první sezení, ale mám velmi dobrý pocit. Uvidím dál jak se nám spolupráce bude dařit. Zatím Děkuji

• Pan Tadeáš je nejlepší terapeut. Neškatulkuje jako jeho kolegové, snaží se maximálně pomoci. Každého vnímá jako individuální osobnost. Je člověk na svém místě. Mohu jedině doporučit.

• jiné místo Jiný  •

K panu Zborníkovi jsem se objednala na doporučení dvou přátel, a svojí maminky. Docházím pravidelně, a jsem nadmíru spokojená. :) Jeden z mých TOP 3 terapeutů vůbec. Doporučuji!

• Psychologie Můstek psychoterapie  •

• A

Působí arogantně, nedostatek empatie, nedostatečná komunikace, namyšlený, moc velké sebevědomí
    Doporučuji vyhledat někoho jiného
    Pan Mgr za to nestojí

• Ordinace klinické psychologie a psychoterapie - Poliklinika Lobeček Jiný  •

Spokojenost se vstřícným přístupem, příjemné prostředí, doporučuji všem přijít si popovídat.

• Psychologie Můstek psychologické konzultace  •