Růžena Filipi
Soukromý zubní lékař

Anenská 28, Brno 60200

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Na teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu

Pacientka

Paní doktorka je velmi arogantní a neochotná. Tváří se jako milius na preventivní prohlídce, když je se zubama vše ok a nemusí nic řešit. Horší to je, když člověka začne něco bolet. To je potom oheň na střeše, je nepříjemná a neochotná. Sestra v ordinaci je taky velmi arogantní a nepříjemný člověk. Taky pochybuju o jejích kvalitách a schopnostech.
    Takže rozhodně nedoporučuji.

• Soukromý zubní lékař Jiný  •

• Váš účet byl odstraněn

K pani doktorce jsem chodil asi 25let. Me zkusenosti jsou pozitivni.

Plusy:
    Solidni jednani
    Zkusenosti pani doktorky
    Ceny

Minusy:
    Parkovani (pro brnaky perfektni poloha v centru na saline. Pro prespolni problem).
    Cekani - i pres objednani klidne 2hod.

• T

Tea S.

K paní zubařce chodím už několik let, jsem s ní velice spokojená. Rozhodně jsem se u ní nepotkala s necitlivostí ba naopak. Je velice vstřícná a hodná a to i v době kdy jsem zubařské kontroly doopravdy zanedbávala. Pro mě nejlepší zubařka :-)

• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorka je pečlivá velmi přijemná a dokonalý odbornik. Jako starý praktik si dokáže vždy pomoci tak, aby to bylo pro dobro pacienta. Na druhou stranu používá nejmodernějši materiál a techniku. Takových lékařů si musíme vážit a hlavně ať ji tu mame co nejdéle. Jarda H

• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorka je výborná, chodím k ní se svými dvěma dcerami. Chová se příjemně, dokonce i když by nemusela, a to často z důvodu nezodpovědnosti mých dcer. Četla jsem zde názor, že pokud člověk nemá před jménem ing. tak s ním jedná paní doktorka arogantně. Nevím, já před jménem ing. nemám a přesto si nemohu stěžovat. Naopak, paní doktorku mohu jen vřele doporučit!

Super!

• Váš účet byl odstraněn

Pro mě ten nej... nej... nej... zubní lékař na světě. Vždy milá, usměvavá, i když má určitě spoustu starostí jako mi všichni:-)) Paní doktorku navštěvuji asi 16 let a nikdy nebyla nepříjemná:-)Do svých 16ti let jsem chodila k jiné "zubařce" a potom jsem začala navštěvovat paní doktorku Filipi, která mi všechny již zaplombované zuby znovu převrtala a opravila, protože to, co jsem měla v ústech od předcházející lékařky prý byla úplná hrůza. Od té doby, co chodím k Dr. Filipi mě snad zub nebolel a "světe div se", když jsem takový problém jednou měla a byl pátek odpoledne, zavolala jsem jí a ona řekla, že mám ráno přijít (v sobotu), ráno proto, jelikož to mám do Brna hodně daleko. Udělala si na mě prostě čas ve svém volnu. Navíc, když u ní člověk sedí v křesle, přijde si spíš jak v relaxačním centru ne u zubaře. Souhlasím s tím, že výše uvedené komentáře negativisticky naladěné jsou jen bledá závist na něčí úspěch a paní doktorku jen potřebuje někdo ze svých nevysvětlitelných důvodu pošpinit v očích ostatních potencionálních klientů.

Velmi dobrý a spolehlivý

NEJ, NEJ, NEJ !

• Pacient

Ze zubních lékařů, které jsem dosud poznala, je nejlepší.