Mazurská 484/2, Praha 181 00
Hnězdenská 2, Praha 18000
Mazurská 484, Praha 18100
Miloslava Sliacká
Díky bohu za paní doktorku Nekolovou. Když ji porovnám s moji předchozí gynekoložkou, je to nebe a dudy. Paní doktorka mě provedla mým prvním těhotenstvím, je vždy trpělivá, vše pečlivě vysvětlí, vyšetřuje citlivě, prostě je profesionálka každým coulem.
PS: Bohužel sestřička je dost náladová. Někdy je milá, ale několikrát mě vypeskovala jako dítě u tabule, což mi v pokročilém stupni těhotenství moc dobře neudělalo.• Samostatná ordinace PL - gynekologa • Jiný •
Váš účet byl odstraněn
S paní doktorkou jsem velice spokojená. Je příjemná, vše vysvětlí a opravdu se zajímá o pacienta. Chodím k ní už dlouho a neměnila bych. Při vyšetření je velmi šetrná, na rozdíl od špatných zkušeností s mojí předchozí lékařkou. Případné problémy aktivně řeší, je vidět, že jí pacienti nejsou lhostejní. V těhotenství jsem chodila na prohlídky poměrně často a nestalo se mi, že bych v čekárně dlouze čekala, vždy jsem šla na řadu včas. Sestřičky jsou také moc milé a přívětivé. Prostředí včetně čekárny je čisté a příjemné. Celkově mohu opravdu velmi doporučit.
• Gy-nek, s. r. o. • •
Váš účet byl odstraněn
Rozhodně doporučuji. K paní doktorce chodím od puberty a neměnila bych. Je vždy milá, profesionální, vše vysvětlí a v ordinaci na Hnězdenské je vše vždy bez čekání. Zvládly jsme i návštěvy s kočárkem a dvěma prcky. S ničím není problém.
Váš účet byl odstraněn
Doporučuji lékařka velice profesionální, příjemná a vyřeší a vysvětlí všechny problémy, nic nezanedbá. Příjemné prostředí.
KJ
K paní doktorce chodím už skoro 20 let, od puberty. Je stále profesionální a hodná. Neměnila bych.
Doporučuji!• • •
Váš účet byl odstraněn
Výborná lékařka, vstřícné chování. Výborná organizace práce - při objednání prakticky nečekáte.
Dobrý večer,
paní doktorka je velmi milá a hodná, ale její sestřička je opravdu velmi nepřijemná a protivná, myslím, že to paní doktorce kazí! Mám z ní větší strach nežli z vyšetření!
DAGGY• • •
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorka, je nejen pečlivá, ale i velmi lidská.Díky její pečlivosti mi včas přišla na rakovinu čípku. Nebýt jejímu přístupu mohla jsem dopadnout hůř.
Paní doktorka je milá, vstřícná, ochotná a především také odbornice ve svém oboru.
Všechny gyn. problémy dokázala vyřešit, poradit a vždy mi trpělivě zodpověděla mé otázky. Stejně tak sestřička je moc fajn. Oběma jim vděčím za skvělou péči v těhotenství a to již dvakrát!• • •
K paní doktorce chodim od svých 15 let a krome beznych veci jsem s ni resila i jedno ne zrovna bezne onemocneni. Byla vyborna, doporucila mi specialisty a sama mi pomahala uplne uzasne. Musim rict, ze mi to hodne pomohlo. Chodi k ni i moje mamka a obe jsme nad miru spokojene. Nemenila bych ani za nic. Dojizdim za pani doktorkou i kdyz ted bydlim mimo Prahu.